strajaro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
V.Vencislavov написа:Независимо че не съм от Стара Загора,аз ще продължа да идвам на срещите когато имам възможност. С повечето от колегите съм бил на национални срещи,а също така и от началото на възраждането на срещите в Стара Загора. Нищо против нямам аз лично към никой колега или колежка. Достатъчно сме големи и всеки може да си решава какво да прави ,но най вече е хубаво да си имаме уважение един към друг. С течение на времето се вижда че като цяло състава ни по срещите не намялява а се увеличава,с идването на някои от сегашните колеги и колежки. А иначе примерно- дребни разногласия по даден въпрос или идеи,нормално е да се получават по някога при условие че от толкова хора всеки има различно мнение и това е добре от гледна точка на идеи. Но най-вече,не бива това да става като дадена предпоставка и да се получава някакво напрягане на обстановката между нас като цяло. Радвам се че мога да присъствам в този форум и ми е приятно когато се събирам с колегите/жките си по срещите които се организират!
Коментар
-
blondi_74 написа:V.Vencislavov написа:Независимо че не съм от Стара Загора,аз ще продължа да идвам на срещите когато имам възможност. С повечето от колегите съм бил на национални срещи,а също така и от началото на възраждането на срещите в Стара Загора. Нищо против нямам аз лично към никой колега или колежка. Достатъчно сме големи и всеки може да си решава какво да прави ,но най вече е хубаво да си имаме уважение един към друг. С течение на времето се вижда че като цяло състава ни по срещите не намялява а се увеличава,с идването на някои от сегашните колеги и колежки. А иначе примерно- дребни разногласия по даден въпрос или идеи,нормално е да се получават по някога при условие че от толкова хора всеки има различно мнение и това е добре от гледна точка на идеи. Но най-вече,не бива това да става като дадена предпоставка и да се получава някакво напрягане на обстановката между нас като цяло. Радвам се че мога да присъствам в този форум и ми е приятно когато се събирам с колегите/жките си по срещите които се организират!
Коментар
-
blondi_74 написа:V.Vencislavov написа:Независимо че не съм от Стара Загора,аз ще продължа да идвам на срещите когато имам възможност. С повечето от колегите съм бил на национални срещи,а също така и от началото на възраждането на срещите в Стара Загора. Нищо против нямам аз лично към никой колега или колежка. Достатъчно сме големи и всеки може да си решава какво да прави ,но най вече е хубаво да си имаме уважение един към друг. С течение на времето се вижда че като цяло състава ни по срещите не намялява а се увеличава,с идването на някои от сегашните колеги и колежки. А иначе примерно- дребни разногласия по даден въпрос или идеи,нормално е да се получават по някога при условие че от толкова хора всеки има различно мнение и това е добре от гледна точка на идеи. Но най-вече,не бива това да става като дадена предпоставка и да се получава някакво напрягане на обстановката между нас като цяло. Радвам се че мога да присъствам в този форум и ми е приятно когато се събирам с колегите/жките си по срещите които се организират!Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:blondi_74 написа:V.Vencislavov написа:Независимо че не съм от Стара Загора,аз ще продължа да идвам на срещите когато имам възможност. С повечето от колегите съм бил на национални срещи,а също така и от началото на възраждането на срещите в Стара Загора. Нищо против нямам аз лично към никой колега или колежка. Достатъчно сме големи и всеки може да си решава какво да прави ,но най вече е хубаво да си имаме уважение един към друг. С течение на времето се вижда че като цяло състава ни по срещите не намялява а се увеличава,с идването на някои от сегашните колеги и колежки. А иначе примерно- дребни разногласия по даден въпрос или идеи,нормално е да се получават по някога при условие че от толкова хора всеки има различно мнение и това е добре от гледна точка на идеи. Но най-вече,не бива това да става като дадена предпоставка и да се получава някакво напрягане на обстановката между нас като цяло. Радвам се че мога да присъствам в този форум и ми е приятно когато се събирам с колегите/жките си по срещите които се организират!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар