Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

velizar_dimov написа:
    ///// написа:
    Ейййй, пичове в неделята докато чаках да стане 19:00 за срещата и реших тъй малко да се поразходя из таз пуста Стара Загора. Щото аз никой не познавам от там, пък и за чий ми е да ги познавам - само съм чувал разни неща за тях ) Обаче като не познавам града, какво правя? Зарязах колата на паркинга на техномаркет и реших да поема по булеварда, който минава точно под техномаркета в посока към евентуалния център, където предполагах, че ще е. И походих си тъй пеш, подминах "общината" и малко по нататък отидох дооооо... ъмммммм... мисля че се казваше прокредит банк или нещо такова. Ама баси жегата. И реших да се връщам обратно при Живето. Ся кат гледам гугълмапса - чи аз още малко съм щял да изляза от другата страна на града. Трябва да ви кажа, че липи има по-малко от Варна. Кьорави поети не видях, или поне се бяха изпокрили в кръчмите. Не видях и влюбени - само сами моми се мотаха, ама арни да го еа! Ама евалата, че си имате Ушев. ...И Загорка!
    кво не му хареса на ушев бе колега нали видя какво обслужване само Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
    Ако се бяха забавили още малко с мезето,трябваше да си наемаме стая за нощувка там!Може това да им е била идеята!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

може знаиш ли ги кво мислят :D :D :D

Коментар

velizar_dimov написа:
        ако имам стинки и аз идвам
        Ти я кажи вчера,като ти звънях за кафето да дойдеш при нас,що не си вдигаш телефона?
        FIAT BRAVO 1.6
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
          velizar_dimov написа:
          Ти я кажи вчера,като ти звънях за кафето да дойдеш при нас,що не си вдигаш телефона?
          ми много работа не сам го чул я презвани да ти имам номера и ако изкаш утре може да идем неиде на кафе

Коментар

popara801 написа:
            Видя ли бат Живко харните моми из тая наща Зара?Трябваше и аз да съм свободен да те поразведа на малко местенца да видиш това онова.С колата де щото аз без нея не мърдам.Много ме мързи!Липи има колкото искаш ако беше завил покрай общината на ляво и само нагоре,ама надали ще се сетиш за какво ти говоря.Поетите за тях съм съгласен,че са били в кръчмите.И сега казвай дали си готов за едно гостуване следващия месец към началото?Много ми хареса онзи плаж и кръчмичката.Да отидем там викам!
            Видях ги, ами - Юбави мОми имате! Да взема да си крадна една ли, що ли? Даже едната се зачуди тъй откъде ли аджеба звучи Пинк. Ади идвай. Още ли не си запалил колата? Таз събота Пецата ще идва на миди!

Коментар

///// написа:
              popara801 написа:
              Видя ли бат Живко харните моми из тая наща Зара?Трябваше и аз да съм свободен да те поразведа на малко местенца да видиш това онова.С колата де щото аз без нея не мърдам.Много ме мързи!Липи има колкото искаш ако беше завил покрай общината на ляво и само нагоре,ама надали ще се сетиш за какво ти говоря.Поетите за тях съм съгласен,че са били в кръчмите.И сега казвай дали си готов за едно гостуване следващия месец към началото?Много ми хареса онзи плаж и кръчмичката.Да отидем там викам!
              Видях ги, ами - Юбави мОми имате! Да взема да си крадна една ли, що ли? Даже едната се зачуди тъй откъде ли аджеба звучи Пинк. Ади идвай. Още ли не си запалил колата? Таз събота Пецата ще идва на миди!
              Той лъже!Никъде няма да дойде!Аз съм почти сигурен за началото на другия месец!
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                velizar_dimov написа:
                ало колега за утре на кафе и ми презвани ако може да ти имам номера

Коментар

има ли някои за тази вечер желаещ да мраднем малко

Коментар

никои ли не иска

Коментар

Сички са пияни!

Коментар

velizar_dimov написа:
                        има ли някои за тази вечер желаещ да мраднем малко
                        Абе сега се каня да гладам мач и съм малко на гости та затова не ти презвънявам щото съм с друг телефон,а номера ти е на стария ми тел.Ей ся ще ти го дам всички го знаят,а и в темата в общите за помощ във всеки град го има 0889285815-Димитър!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

///// написа:
                          Сички са пияни!
                          се някои трезвен тря да има мен ми се излиза да се разтуша малко от ремонта вав къщи

Коментар

Емо-рънинга требе да е трезвен още!

Коментар

///// написа:
                              Емо-рънинга требе да е трезвен още!
                              тъи ама никои не пише да излизаме

Коментар

Рънърса звучи по-добре, аз съм утрепан, лежа и пиша от телефона, чак не ми се става да седна на компа
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X