velizar_dimov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:Видя ли бат Живко харните моми из тая наща Зара?Трябваше и аз да съм свободен да те поразведа на малко местенца да видиш това онова.С колата де щото аз без нея не мърдам.Много ме мързи!Липи има колкото искаш ако беше завил покрай общината на ляво и само нагоре,ама надали ще се сетиш за какво ти говоря.Поетите за тях съм съгласен,че са били в кръчмите.И сега казвай дали си готов за едно гостуване следващия месец към началото?Много ми хареса онзи плаж и кръчмичката.Да отидем там викам!
Коментар
-
///// написа:popara801 написа:Видя ли бат Живко харните моми из тая наща Зара?Трябваше и аз да съм свободен да те поразведа на малко местенца да видиш това онова.С колата де щото аз без нея не мърдам.Много ме мързи!Липи има колкото искаш ако беше завил покрай общината на ляво и само нагоре,ама надали ще се сетиш за какво ти говоря.Поетите за тях съм съгласен,че са били в кръчмите.И сега казвай дали си готов за едно гостуване следващия месец към началото?Много ми хареса онзи плаж и кръчмичката.Да отидем там викам!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
velizar_dimov написа:има ли някои за тази вечер желаещ да мраднем малкоFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар