Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zigi написа:
    emzo написа:
    Ти да не взе книжка, че се разписа тука ве ?
    не дойде ми мерака
    да не отрезня вече и намери клавиатурата

Коментар

Sandra написа:
      zigi написа:
      emzo написа:
      Ти да не взе книжка, че се разписа тука ве ?
      не дойде ми мерака
      Ами браво давай в същия дух
      аз може ли в същия дух

Коментар

Кога ще ходим да пием по бира в ПЛД, колегите се събират гледам ...... ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          винаги можем ама ти не пиеш бира :D

Коментар

emzo написа:
            в неделя аз до тогава трябва да се върна от варна(нали ще ходя да ям миди)

Коментар

zigi написа:
              emzo написа:
              аз ще пия 12 проблем

Коментар

Ок, става.Да пратиш поздрави на Живко и ако Чорльо е още там го удави
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

strajaro написа:
                  zigi написа:
                  emzo написа:
                  аз ще пия 12 проблем
                  за мен не а за теб няма ли да е проблем да ги изпиеш

Коментар

zigi написа:
                    strajaro написа:
                    zigi написа:
                    emzo написа:
                    аз ще пия 12 проблем
                    за мен не а за теб няма ли да е проблем да ги изпиеш
                    пробвай ме на срещата

Коментар

Ейййй, пичове в неделята докато чаках да стане 19:00 за срещата и реших тъй малко да се поразходя из таз пуста Стара Загора. Щото аз никой не познавам от там, пък и за чий ми е да ги познавам - само съм чувал разни неща за тях ) Обаче като не познавам града, какво правя? Зарязах колата на паркинга на техномаркет и реших да поема по булеварда, който минава точно под техномаркета в посока към евентуалния център, където предполагах, че ще е. И походих си тъй пеш, подминах "общината" и малко по нататък отидох дооооо... ъмммммм... мисля че се казваше прокредит банк или нещо такова. Ама баси жегата. И реших да се връщам обратно при Живето. Ся кат гледам гугълмапса - чи аз още малко съм щял да изляза от другата страна на града. Трябва да ви кажа, че липи има по-малко от Варна. Кьорави поети не видях, или поне се бяха изпокрили в кръчмите. Не видях и влюбени - само сами моми се мотаха, ама арни да го еа! Ама евалата, че си имате Ушев. ...И Загорка!

Коментар

///// написа:
                        Ейййй, пичове в неделята докато чаках да стане 19:00 за срещата и реших тъй малко да се поразходя из таз пуста Стара Загора. Щото аз никой не познавам от там, пък и за чий ми е да ги познавам - само съм чувал разни неща за тях ) Обаче като не познавам града, какво правя? Зарязах колата на паркинга на техномаркет и реших да поема по булеварда, който минава точно под техномаркета в посока към евентуалния център, където предполагах, че ще е. И походих си тъй пеш, подминах "общината" и малко по нататък отидох дооооо... ъмммммм... мисля че се казваше прокредит банк или нещо такова. Ама баси жегата. И реших да се връщам обратно при Живето. Ся кат гледам гугълмапса - чи аз още малко съм щял да изляза от другата страна на града. Трябва да ви кажа, че липи има по-малко от Варна. Кьорави поети не видях, или поне се бяха изпокрили в кръчмите. Не видях и влюбени - само сами моми се мотаха, ама арни да го еа! Ама евалата, че си имате Ушев. ...И Загорка!
                        кво не му хареса на ушев бе колега нали видя какво обслужване само Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Моташе ми се из краката едно коте, за което имаше два варианта - или да лети или да стане на суджуци.

Коментар

///// написа:
                            Моташе ми се из краката едно коте, за което имаше два варианта - или да лети или да стане на суджуци.
                            нестига че и домашни любимци предлагат хората ми и недоволни хора има

Коментар

Видя ли бат Живко харните моми из тая наща Зара?Трябваше и аз да съм свободен да те поразведа на малко местенца да видиш това онова.С колата де щото аз без нея не мърдам.Много ме мързи!Липи има колкото искаш ако беше завил покрай общината на ляво и само нагоре,ама надали ще се сетиш за какво ти говоря.Поетите за тях съм съгласен,че са били в кръчмите.И сега казвай дали си готов за едно гостуване следващия месец към началото?Много ми хареса онзи плаж и кръчмичката.Да отидем там викам!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ако имам стинки и аз идвам

Коментар

Working...
                                X