Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    Утре ако ни остане време може да се отбием през Ст.З.Някой има ли желание да се видим на по кафе?
    аз почивам ако не съм заспал до тогава де
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Има ли живи Заралии? Я се стягайте за среща, че fihi ви идва на гости! За справки - 0887/ 56 12 55 След малко тръгва от Ямбол.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

привет от ......... Абе от където и да съм Последно в неделя на джака ли ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Irka_fihi написа:
          Princo написа:
          Тука е чат за Стара Загора ... Направете си нова тема за Приморско ...
          ...и Поморие!
          Ако има сбирка на Поморие кажете, кога и къде да видим дали ще се засечем.Там съм след 20-ти за около 2 седмици.
          Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

няма колега ,сега сме тук , до 20ти ще сме се прибра.и,но ..... Здраве да е
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега, ние се шегуваме с една емблематична личност. След 20 -ти ще бъдем в Несебър и се гласи среща там и в Бургас. Виж темата за срещите в Бургас.
              Ванга

Коментар

Емоооо, къде ми е картичкатааааааа?
                Ванга

Коментар

и аз не разбрах каде ще е срещата някои да каже

Коментар

Eпа,видяхме се с бат Фихи,някой се чуха с леля Ирка,те така.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Eee, таман щях да пиша, че ми напихте мъжа и да го пускате да си тръгва вече! ...че ще почнете да се уважавате...
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Eee, таман щях да пиша, че ми напихте мъжа и да го пускате да си тръгва вече! ...че ще почнете да се уважавате...
                        Няма такива работи ! Само по един шпрайт пихме и туй то ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

velizar_dimov написа:
                          мястото на срещата не може да се променя, докато не се съгласува с всички колеги, аз само направих предложение, за сега си остава в неделя в 19.00 в железник на трафика

Коментар

Princo написа:
                            Irka_fihi написа:
                            Няма такива работи ! Само по един шпрайт пихме и туй то ...
                            Някои да пили шпрайт, ама други...миризмата на хмел я усетих чак тук!
                            Ванга

Коментар

blondi_74 написа:
                              velizar_dimov написа:
                              мястото на срещата не може да се променя, докато не се съгласува с всички колеги, аз само направих предложение, за сега си остава в неделя в 19.00 в железник на трафика
                              да ок нов сам все пак :D :D :D

Коментар

velizar_dimov написа:
                                blondi_74 написа:
                                velizar_dimov написа:
                                да ок нов сам все пак :D :D :D
                                за мен не си нов

Коментар

Working...
                                X