blondi_74Кара балканчеРегистриран на: 08 Авг 2010Мнения: 49Местожителство: Стара Загора Мнение Пуснато на: Пон, 09 Авг 2010 22:23:30 Отговорете с цитат Докладвай това мнение до модератор Велизаре радвам се че най-после се регистрира тук след толкова зарибяване от моя страна,в момента пиша от телефона и не мога да лепна емотикон,ама като се прибера ще наваксам , Mr. Green----------------------------http://vbox7.com/play:b9ebddb3&al=1&vid=PINK PINK PINK Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение нали обещах. ето изпалнено
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Princo написа:Продавам VW Голф 4,ПД 110 кобилки.Колата е много запазена,никога не е карана,седи само в гаража ми и хваща прах.На 3 километра е.Гарантирам,че километрите са реални.Толкова са километрите от нас до магазина на VW,абе направо уникат е колата.Цената,която и търся е 7349.50 лв.Цената е с включено ддс ! Бартер приемам само за Фиат стило жтд или ауди а3 пд 110 кобилки. П.П Забравих да кажа,че колата е с чип тунинг и върви много !F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Велизаре радвам се че най-после се регистрира тук след толкова зарибяване от моя страна,в момента пиша от телефона и не мога да лепна емотикон,ама като се прибера ще наваксам , Mr. Green---------------------------- нали обещах. ето изпалнено[/quote]Много си изпълнителен не знам дали тази седмица ще дойда на срещата,че са ми много ангажиментите, но ще направя всичко възможно да присъствам заради теб По принцип се събираме в неделя в 19.00 на паркинга на трафика в железник, ако има изменения ще ти звънна. Само да препоръчам да не идваш с БМВ-то, желателно е с бравото В бандата всички са готини ще се запознаеш с тях
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар