Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФЕРАРИСТ написа:
    Офишъли отново съм в отбора след 5 годишно отсъствие, днеска се върнах с Купенцето от Ингланд, мислех да мятам двигателя в някоя от алфите, но май ще прехвърлям волана, колата твърде много ме кефи, има малко за боядисване и е пушка.....официално се заклевам - Никога повече атмосферка!!!!!!ПиЕс - търся табло от Купе ако някой е виждал из моргите наоколо.....рейките са съвместими с алфенските, не ми е проблем......
    Хайде,честито да ти е купенцето !
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Усещането е коренно различно в тази кола, вчера направих едно кръгче с на Коста Купенцето.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
        Офишъли отново съм в отбора след 5 годишно отсъствие, днеска се върнах с Купенцето от Ингланд, мислех да мятам двигателя в някоя от алфите, но май ще прехвърлям волана, колата твърде много ме кефи, има малко за боядисване и е пушка.....официално се заклевам - Никога повече атмосферка!!!!!!ПиЕс - търся табло от Купе ако някой е виждал из моргите наоколо.....рейките са съвместими с алфенските, не ми е проблем......
        аде честито
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

emzo написа:
          Усещането е коренно различно в тази кола, вчера направих едно кръгче с на Коста Купенцето.
          Има ли такова 20 турбо в СТЗГ?????Че ми трябва да видя 1-2 неща за прехвърлянето на волана.....
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Не, не. 2000 16в и не е от тук.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              emzo написа:
              Има ли такова 20 турбо в СТЗГ?????Че ми трябва да видя 1-2 неща за прехвърлянето на волана.....
              незнам да има 20 турбо в стз ама нека колегите кажат
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Здравейте, и от мен. Вече отпочинала от чудната срещичка,заредна с нови сили за тежката седмица.

Коментар

В Стара Загора нямаме в редиците още такъв змей 20Т.Ще се радваме да му се порадваме другата неделя в 15 часа на отреденото място за срещи!
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз ако оправя колата ще дойда.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                      Добре си дошъл,колега. А останалите от СТЗ групата как сте след съботната вечер,държи ли ви още еуфорията и пиянското чувство
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

Един колега с Браво на Техното в Стара Загора точно когато си купувах лаптопа който се наложи да сменям преди месец.
                        Прикачени файлове
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Shterbaka, а сега какво е правил в Зарата и не се е обадил !
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Това не е на Shterbaka,защото съм го засичал до техномаркета много пъти.Мисля,че и на някоя среща беше идвал.

Коментар

emzo написа:
                              Не позна само ме стряскаш.Той лятото е с лети джанти ,а и антикрило няма на задния капак.Не си наблюдателен нещо.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

popara801 написа:
                                В Стара Загора нямаме в редиците още такъв змей 20Т.Ще се радваме да му се порадваме другата неделя в 15 часа на отреденото място за срещи!
                                Ще пасувам тая седмица, Формулата е в 3, последно състезание е, трябва да стане война, или да умре човек за да пропусна......Пиес - алфенските срещи от 12.30, фиатските от 15.00, неделите съм яко на Трафика..... :D :D :D :D
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X