Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Демек на BUMAR Джуниър
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

надува,все едно че има турбо в охлад. система
      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Добър ден колеги.Как сте в този есенен ден?
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Нямам време отивам на работа.От там ще ви драсна някои ред относно моята булка!
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

strajaro написа:
            floks написа:
            извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?
            да заслужава си росивиж ги кви са мишки и се крият страх ги е да се обадят
            Извинете ме,но да попитам *мишки* обида ли е,т.е. бана за какво е???1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Модераторски екип на fiat-bg.org
            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

айде стига бе какво става тук еййй един ден ме няма и пак филми тука в нащта тема
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оо Васко, що не дойде на кафе вчера ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

бях на работа а днес беля след беля виж в темата похвали се оплачи се какво да правя стават такива работи
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                    strajaro написа:
                    floks написа:
                    извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?
                    да заслужава си росивиж ги кви са мишки и се крият страх ги е да се обадят
                    Извинете ме,но да попитам *мишки* обида ли е,т.е. бана за какво е???1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Модераторски екип на fiat-bg.org
                    Г-н модератор,не успорвам решението Ви,а просто попитах!!!Надушвам злобааа Нали не смятате, че след всяко наложено предупреждение или бан - модератори трябва да дават обяснения за действията си? Конкретно на въпроса - банът е за три нарушения на правилата на форума. Модераторски екип на fiat-bg.org
                    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Добър вечер колеги. Днес много работа и нямах време да пиша. Ама съдба. Още малко и идва почивкаааа

Коментар

dzvqroto-qnisZ освен на теб и на мен и Васко ,да забелязваш на някой да му пука , че страж има бан, най-малкото колегите ги е страх да коментират, за да не получат предупреждение, Сандра се радва на почивката, Попаров отива на работа , Емо го боли защо Васко не е бил на кафе, всичко е супер спокойно, искрено съм изненадана.

Коментар

Вашата банда беше за пример.Винаги съм се кефил на сплотеността ви.
                          Octavia RS
                          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Васко, ако нещо трябва помощ за колата - свиркай.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Red Storm написа:
                              И на мен точно това ми беше готино в началото, срещите бяха интересни,все още има колеги,които си помагат едни на други, но няма нищо вечно.

Коментар

blondi_74 написа:
                                Red Storm написа:
                                И на мен точно това ми беше готино в началото, срещите бяха интересни,все още има колеги,които си помагат едни на други, но няма нищо вечно.
                                не че не ми пука.и аз ще помагам с каквото мога стига да съм свободен,че покрай работата ми вече нямам почти никакво свободно време.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X