Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    И един въпрос тази черната алфе другата ти пускаш ли я и нея и със същия мотор ли е?
    Не е същия, 2.5 V6 е двг-то, присадих го от една от многото дето довлякох от Англ, но тя ми е колата за пикник, консумативите и са такива че не мога да си позволя да я тормозя по писти, макар че окачванията им в момента са 1 към 1.....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
      popara801 написа:
      И един въпрос тази черната алфе другата ти пускаш ли я и нея и със същия мотор ли е?
      Не е същия, 2.5 V6 е двг-то, присадих го от една от многото дето довлякох от Англ, но тя ми е колата за пикник, консумативите и са такива че не мога да си позволя да я тормозя по писти, макар че окачванията им в момента са 1 към 1.....
      Да ве ама и аз колко съм прос!Отдоло на подписа на профила ти го пише!Ама кой да види!?!И все пак браво за представянето ти вчера въпреки,че повечето не разбраха от къде си с ямболския номер!
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ето ги старозагорските асове http://www28.zippyshare.com/v/86659234/file.html

Коментар

Брат му на ИСИ каза,че една от причините да загубят от градския е че гумите им са свършили/без да се оправдава/.Другата е,че момчето може и знае как да кара.А че АЛФА-та му беше най-добре подготвена и изглеждаща-спор няма.Честита победа.
          Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

В Алфа форума е писал, че мапа, с който е бил е "издишал" в ниските, а с тия завои....Абе както и да е, направили са шоу хората
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе малко оффф, ама какво стана с тоя сайт СТЗкарфанс че нещо ми се губи......???
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                Абе малко оффф, ама какво стана с тоя сайт СТЗкарфанс че нещо ми се губи......???
                [16.8.2010 г. 19:23:18]1 : Абе кво стана с стзкарфенс ?[16.8.2010 г. 19:24:31] 2: Еми ъпдейт на сайта [16.8.2010 г. 19:24:43] 2: Но не се работи сериозно по него и за това[16.8.2010 г. 19:24:49] 1: Аха[16.8.2010 г. 19:24:50] 2: Скоро се очаква да се пусне [16.8.2010 г. 19:24:52] 2: Ама кога не знам.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хубаво се сетиха да му правят ъпдейт баш когато е сезона ..
                  А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Викам да пием едно кафе следобед ?Да кажем 17.00 на Трафик ?
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Викам да пием едно кафе следобед ?Да кажем 17.00 на Трафик ?
                      Добре!!!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Значи ....Аз, ти и Борката сме засега
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Значи ....Аз, ти и Борката сме засега
                          Eпа и аз ке дода да мушна едно кайфе !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Добра среща стана!Имаше доволни и недоволни,но то винаги е така!
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Кой е недоволния ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Кой е недоволния ?
                                Ами стражаров и велизаров!хахаха тръгнаха си по рано! За Велизар знам защо се държи така,ама за Стражаров нямам представа.Негова работа!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X