Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Колегата не желае присъствието ми !Аз съм всичко друго, но не и натрапник.
    Както съм казвал и преди и това е мое мнение,а именно всеки има право да присъства на всяка една среща свързана с форума.Не е правилно да не дойдеш заради един човек.Всички останали желаят присъствието ти.Това се отнася и за Венци и за всеки един!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Митак не съм забелязала Венци да е спрял да идва, но ако трябва да му се помолим или направо да му плащаме част от бензина, до колкото разбрах това е една от причините, за да не присъства всяка седмица.

Коментар

Дали
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Дали
          Да, дори мислех, ако е съгласен мога през седмица направо да го вземам от Гълъбово и после да го връщам

Коментар

emzo написа:
            Дали
            Ако дали се отнася за това,че останалите желаят присъствието ти-да така е!
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

blondi_74 написа:
              emzo написа:
              Дали
              Да, дори мислех, ако е съгласен мога през седмица направо да го вземам от Гълъбово и после да го връщам
              Мисля,че няма да се навие.Той на всички срещи на форума обича да ходи с неговата кола колкото и да му струва това.Изключвам една две в които сме ходили заедно с една кола някъде!
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                blondi_74 написа:
                emzo написа:
                Дали
                Мисля,че няма да се навие.Той на всички срещи на форума обича да ходи с неговата кола колкото и да му струва това.Изключвам една две в които сме ходили заедно с една кола някъде!
                Така е ,хубаво е, че се подкрепяте, все пак сте един екип, а и Венци е коректен колега.

Коментар

blondi_74 написа:
                  popara801 написа:
                  blondi_74 написа:
                  emzo написа:
                  Дали
                  Така е ,хубаво е, че се подкрепяте, все пак сте един екип, а и Венци е коректен колега.
                  Аре ся пак! Ти нали си от тоя екип мъ колежке!?!Ще те подкрепяме и тебе нали знаеш!Само да ти се наложи. :D
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

вижте ква глупост направих
                    Прикачени файлове

Коментар

velizar_dimov написа:
                      вижте ква глупост направих
                      вярно е глупост ама големичка.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

велизаре супер е станало

Коментар

emzo написа:
                          вече не мисля да идвам , какво е това отношение на колегата спрямо мен ?
                          е браво ве

Коментар

Здравейте, колеги,Смея да кажа че всеки че сме и ще бъдем зара тийм(най-задружния екип) и въпреки че напоследък не съм редовно на срещите(семейни проблеми) не трябва да се делим и присъствието на всички колеги е желателно.

Коментар

Sandra написа:
                              Здравейте, колеги,Смея да кажа че всеки че сме и ще бъдем зара тийм(най-задружния екип) и въпреки че напоследък не съм редовно на срещите(семейни проблеми) и присъствието на всички колеги е желателно.
                              чак пък да е желателно

Коментар

strajaro написа:
                                Sandra написа:
                                Здравейте, колеги,Смея да кажа че всеки че сме и ще бъдем зара тийм(най-задружния екип) и въпреки че напоследък не съм редовно на срещите(семейни проблеми) и присъствието на всички колеги е желателно.
                                чак пък да е желателно
                                никой не насилвам който иска разбира се

Коментар

Working...
                                X