Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ииииии .... звънна ли ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Ииииии .... звънна ли ?
      Ми малко забрави! Добре,че има по-съвестни колеги,че още щях да пия кафе!
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Васкова му работа, утре на сила ще го измъкнем ако трябва
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Ииииии .... звънна ли ?
          Ми аз като ти звъня що не вдигаш аааааа..........ако има мераклии утре мога да доида по рано за кафе, на БИЛА към 14:00ч.

Коментар

VIN написа:
            emzo написа:
            Ииииии .... звънна ли ?
            Ми аз като ти звъня що не вдигаш аааааа..........ако има мераклии утре мога да доида по рано за кафе, на БИЛА към 14:00ч.
            Аз съм мераклия. :P
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ко става бандааа,уф днеска нямаше ко да прая и се разцепих цял ден на картинг пистата в Пловдив луда работа
              Honda CBR 900 RR
              Suzuki GSF 400 Bandit
              1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                ко става бандааа,уф днеска нямаше ко да прая и се разцепих цял ден на картинг пистата в Пловдив луда работа
                Ууууууууууу, ми аз съм при майните вееее, по цял ден съм айляк, телефона ли ми нямаш ?Наско, сега видях, че си ми звънял Утре в 14.00 и аз ще съм в Зарата.Принко, вземи лаптопа ако можеш.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ок, значи в 14:00ч. на била, ще взема и Владо

Коментар

вземи го, да почерпи
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добро утро мушмуроци!Как сте,как я карате?
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        Добро утро мушмуроци!Как сте,как я карате?
                        Ади на кафе в 2
                        Honda CBR 900 RR
                        Suzuki GSF 400 Bandit
                        1.9 TD 100

Коментар

Колеги добро утро.Имам една многооо голяма молба: баща ми е в болница и се нуждае от кръвопреливане!Обръщам се към Вас с молба който може и има желание да дари кръв да се свърже с мен. Нуждаем се от 2ма доброволци.Предварително Ви Благодаря за съдействието.Естествено ще почерпим. тел за контакт:0888742229 Александра

Коментар

Sandra написа:
                            Колеги добро утро.Имам една многооо голяма молба: баща ми е в болница и се нуждае от кръвопреливане!Обръщам се към Вас с молба който може и има желание да дари кръв да се свърже с мен. Нуждаем се от 2ма доброволци.Предварително Ви Благодаря за съдействието.Естествено ще почерпим. тел за контакт:0888742229 Александра
                            Абе, Санде, говорих аз с Митака, че стоя стендбай за тая работа. Телефона ми ли нямате? Каква е кръвната група? Аз съм А1+

Коментар

///// написа:
                              Sandra написа:
                              Абе, Санде, говорих аз с Митака, че стоя стендбай за тая работа. Телефона ми ли нямате? Каква е кръвната група? Аз съм А1+
                              Абе тя тая трябва ама и друга да е не е проблем.Остава и тебе да засилим от Варна и си ева мамата! Дано се намери някой в нашия регион.Не е кой знае кво и аз дадох.Мерси за всичко Живак и ще се реваншираме.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

На луната да съм - пак ще дойда. Аз зарад’ една ракия да пия с вас и да ви видя ходих на милеви скали, че за кръв няма да дойда до Стара Загора.

Коментар

Working...
                                X