Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде честита ви баба Марта.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Честита баба марта и от мене.Живи,здрави, засмени.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

ЧБМ от мен на всичкипродавам НОКИА Н97 миницена 300лвтел 0897975898-лили
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

vaskoni_1980 написа:
          strajaro написа:
          сега някой персони трябва да обеснят думите си пред всичкиразбира се ако имат куража
          какво имаш в предвид straj
          нека те да си кажат

Коментар

strajaro написа:
            vaskoni_1980 написа:
            strajaro написа:
            сега някой персони трябва да обеснят думите си пред всичкиразбира се ако имат куража
            нека те да си кажат
            Страж, спри се, с две предупреждения си и ако продължиш знаеш какво ще стане, който трябва няма да ти каже нищо в очите, защото не и стиска , друго си е да го каже зад гърба ти или да предаде на някой колега,че е още по-лесно Искам да разбера само едно единствено нещо : не ми е ясно как се допускат индивиди , които нямат не само кола(не фиат, а изобщо каквото и да е превозно средство), но и които през живота си не са се качвали зад волана да поставят условия на останалите и да определят кой кога да посещава форумните срещи, бих искала на този въпрос да ми отговори Попаров, по възможност на ЛС , за да не спамя в темата.

Коментар

Честит празник на всички Българи- пожелавам повече усмивки и хубави моменти.

Коментар

Честит празник на всички.Ако някой иска да ходим на крепоста "Царевец" или на "Шипка" аз съм готов.Иска ми се този празник да го запомня по различно.Чакам предложения.

Коментар

blondi_74 написа:
                  strajaro написа:
                  vaskoni_1980 написа:
                  strajaro написа:
                  нека те да си кажат
                  Страж, спри се, с две предупреждения си и ако продължиш знаеш какво ще стане, който трябва няма да ти каже нищо в очите, защото не и стиска , друго си е да го каже зад гърба ти или да предаде на някой колега,че е още по-лесно Искам да разбера само едно единствено нещо : не ми е ясно как се допускат индивиди , които нямат не само кола(не фиат, а изобщо каквото и да е превозно средство), но и които през живота си не са се качвали зад волана да поставят условия на останалите и да определят кой кога да посещава форумните срещи, бих искала на този въпрос да ми отговори Попаров, по възможност на ЛС , за да не спамя в темата.
                  Бих отговорил още сега,но предвид,че се прибирам от нощна смяна се опасявам да не напиша нещо хапливо. Относно това кой какви условия е поставял всеки има право да си казва каквото си иска.Вашите филми съм ги гледал вече и са с предизвестен край.Не мисля повече да се занимавам с вашите интриги,затова нямам какво да отговарям.А за това кой каква кола кара не е ваш проблем.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Айде сега на чисто и аз да поздравя всички присъстващи с празника днес.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Подкрепям отговора на Попаров,защото не може някой да търси начин и повод да се заяжда с останалите системно. А това са мои лични впечатления от ситуации. Нека помоля, никой да не се мъчи по какъвто и да е начин да обори фактите ми които изтъквам. Благодаря ви предварително!
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

Честит празник на всички!
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

Я не ме занимавайте с глупости от Искрено и Лично, ми давайте да одим на Бузлуджа да лъзгаме каляските
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Я не ме занимавайте с глупости от Искрено и Лично, ми давайте да одим на Бузлуджа да лъзгаме каляските
                            Идааа.Само кажи към колко часа ще потегляме от тука.

Коментар

Трябва първо да свърша една работа и от нея ще зависи.Слагай веригите в раницата или предпочиташ да стоиш и да гледаш бозата ФФБ Стара Загора ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

sharpradi написа:
                                emzo написа:
                                Идааа.Само кажи към колко часа ще потегляме от тука.
                                искам и аз ама съм на работа за жалост

Коментар

Working...
                                X