Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ша се обадя ако сам разбрал нещо не да ти чуя медното гласшче

Коментар

Vaskoni, Fresh - скоро ще може да направим диагностика на бегачките ви.Васко - парите дето беше приготвил за диаг ги спести, ям свинско на скара
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

vaskoni_1980 написа:
        popara801 написа:
        Срещата мина както обикновено + това,че имаше гонка м-у Велизар и Ферарист.Има 3 клипа,ама само срещу заплащане се изпращат на скайп.
        аре стига срещу заплащане точно на мен ли?
        Че кво ти е на тебе взимаш 1500лв заплата и щракаш с пръсти! А за процентите ще се разберем стига да има клиенти!
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
          Vaskoni, Fresh - скоро ще може да направим диагностика на бегачките ви.Васко - парите дето беше приготвил за диаг ги спести, ям свинско на скара
          Дискриминация!!!Значи за 1.8 може,а за 1.6 не?
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ми .... колега ..... освен да подадете оплакване в Страсбург ..... друга вариант не виждам.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Ми .... колега ..... освен да подадете оплакване в Страсбург ..... друга вариант не виждам.
              Е айде нема нужда. Те и без това нашите не грешат.Най-якия мотор.
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Щото па аз сигурно съм имал грешки в мАтора, за сметка на всяка друга система И нещо клипове аа уу от вчера ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Щото па аз сигурно съм имал грешки в мАтора, за сметка на всяка друга система И нещо клипове аа уу от вчера ?
                  Ще има ще!То не че има кой знае какво за гледане,ама и аз нали ся съм с бойлера и я направих транспортерка само. Инъче щях да им сипя!
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

при мене са картите на ЕКОкойто иска да ми пише на лично

Коментар

emzo написа:
                      Тва на кое гише там е за старозагорски оплаквания.....да не ме върнат деба.....
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                        emzo написа:
                        Тва на кое гише там е за старозагорски оплаквания.....да не ме върнат деба.....
                        13-то гише при заспалата лелка.Те работят само 13 и 14-то,ама нали знаеш нашата бюрокрация?Няма край! Тва няма нищо общо,ама ми дойде отвътре.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Добро утро спамерчета, извинявам се за забавянето на клиповете ама технически проблем.Ето и обещаното: http://www.vbox7.com/play:7bad2c3aht...сякаква прилика със действителни лица и събития Не е случайнап.п Чакам си процента.

Коментар

Сняг ?! Усещам,че тази вечер ще има шоу ...
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Aз вече покарах, преварих снегорина на околовръстното Гооооооооооооолям кеф.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Aз вече покарах, преварих снегорина на околовръстното Гооооооооооооолям кеф.
                                Довечера ще гледам да си напрая кефа ... Ся имах работа из града и не мога да разбера,що в туй време карат масово с летни гуми !
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X