Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

гонки ли ще има

Коментар

strajaro написа:
      V.Vencislavov написа:
      strajaro написа:
      V.Vencislavov написа:
      strajaro написа:
      моста на река марица
      Колега,явно си скаран с географското положение на мястото на срещите в Стара Загора.
      някой да е споменал стара загоравие като сте на ти с географията ми кажате къде да намеря белия кон
      Поста ти няма никаква връзка със срещите и е абсолютно излишен. Няма смисъл да се оспамва темата.
      когато се иска уважение трябва да е двустранно
      Първо се замисли за поведението си и отношението си спрямо част от колегите включително и мен и после говори за уважение. Не е нужно да апострофираш всеки следващ пост било то мой или на някой друг.
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

редно да е спреш да пишеш да не те спирам аз

Коментар

Ако ще има борби да зема да дойда с алфенцето да го поразкърша малко че от доста време не е качвала над 4к обм.......оплаква ми се оня ден - "Не те ли е срам, ръждясаха ми дисковете, това ли заслужавам......"
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
            Ако ще има борби да зема да дойда с алфенцето да го поразкърша малко че от доста време не е качвала над 4к обм.......оплаква ми се оня ден - "Не те ли е срам, ръждясаха ми дисковете, това ли заслужавам......"
            колега ела да ги здавим двете

Коментар

velizar_dimov написа:
              ФЕРАРИСТ написа:
              кажи вчера колко пари изхарчи в мола ти
              Honda CBR 900 RR
              Suzuki GSF 400 Bandit
              1.9 TD 100

Коментар

Сажда, елате да ни видите ве, кво са 60км за вас с алтернативните източници на гориво**туби
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

shterbaka написа:
                  velizar_dimov написа:
                  ФЕРАРИСТ написа:
                  кажи вчера колко пари изхарчи в мола ти
                  военна таина

Коментар

strajaro написа:
                    Princo написа:
                    Носете си чадъри,аз ша купя семки,че гледам гонки ще има ... 15:00 - Паркинга на Техномаркет.
                    вземи фотото и малко пуканки
                    В тва скапано време никъф фотоапарат няма да взимам ... Кви пуканки та гонят ?! Семки ще нагъваме ! Само си избери - слънчогледче или тиквено семе ?
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

emzo написа:
                      Сажда, елате да ни видите ве, кво са 60км за вас с алтернативните източници на гориво**туби
                      вчера одисвамх на мойта и едни поснати да ги разтиквам и множко ше ми дойде,какви туби бе сажда?като плащам на ОМВ по 150 кинта на месец
                      Honda CBR 900 RR
                      Suzuki GSF 400 Bandit
                      1.9 TD 100

Коментар

Добро утро бадюхи.Как е хавата ?Разбрах, че ще има гонки.Значи май ще сме на тахнмаркета.Да вземам ли камерата,че да снимам или с телефоните ще снимаме?
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

които квото има

Коментар

shterbaka написа:
                            emzo написа:
                            вчера одисвамх на мойта и едни поснати да ги разтиквам и множко ше ми дойде,какви туби бе сажда?като плащам на ОМВ по 150 кинта на месец
                            Aре, аре, мол’ти са.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Princo написа:
                              strajaro написа:
                              Princo написа:
                              Носете си чадъри,аз ша купя семки,че гледам гонки ще има ... 15:00 - Паркинга на Техномаркет.
                              вземи фотото и малко пуканки
                              В тва скапано време никъф фотоапарат няма да взимам ... Кви пуканки та гонят ?! Семки ще нагъваме ! Само си избери - слънчогледче или тиквено семе ?
                              тиквено

Коментар

Да ! По-хелфи е ! Сурово ако може !И чадъри ! Че май вали
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X