Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

velizar_dimov написа:
    ами пробваитесе аз нямам нищо против
    хайде де...
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

GarrettT4 написа:
      Е стига бе?!? Та това е 2.5 V6!!!И изобщо не е тромаво на старта като за голям мотор!
      И като е 2,5 В6 ?? Поразгледай малко времената на 2та автомобила на 400м примерно.. и виж че всичко ще е до шофиор
      Май ще има гонка между ситроен и алфа.Ще е интересно.Само ще ти кажа че не всичко е до шофиора.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

има ремонтен комплект за задни носачи и в него има 2 лагера,болт втулки,гайка и още нещо маи имаше,цената беше 40-50лв,а новия носач е около250лв.Номера не зная на лагерите.
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

nmushnikov написа:
          Здравейте момци и моми! Имам едно въпросче за задното си окачване. Оказва се, че на Брава и Браво е същото, та интересува ме някой знае ли какви са лагерите на носача ( като номер)?
          Ами само ще ти кажа,че задния мост целия го дадох за около 40лв целия комплект с барабаните.Търси 2-ра ръка!
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Виж му подписа Със сигурност няма да смени целия мост
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Виж му подписа Със сигурност няма да смени целия мост
              Ами да бе писал е,че били като на браво и брава.Знам,че кара Мултипла!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

С полиуретан е вече, така че със сигурност ще смени лагерите само.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не е заради полиуретана, а ми се ще да сложа наистина хубави лагери.
                  Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан

Коментар

popara801 написа:
                    nmushnikov написа:
                    Здравейте момци и моми! Имам едно въпросче за задното си окачване. Оказва се, че на Брава и Браво е същото, та интересува ме някой знае ли какви са лагерите на носача ( като номер)?
                    Ами само ще ти кажа,че задния мост целия го дадох за около 40лв целия комплект с барабаните.Търси 2-ра ръка!
                    Идеята не е лоша....

Коментар

АБре разбити ли са, или просто профилактично искаш да ги сменяш?
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Май ще има гонка между ситроен и алфа.Ще е интересно.Само ще ти кажа че не всичко е до шофиора.
                        Може и да има ... а аз ти говорех за нещо съвсем друго, като съм изолирал състоянието на 2та конкретни автомобила и всичко друго Споменах, че разликата е толкова малка ПО ДАННИ.. че зависи от шофиора

Коментар

На летящ старт шофера не е от особенно значение......е то все пак зависи какво ще искате да сравнявате в конкретния случай......
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                            На летящ старт шофера не е от особенно значение......е то все пак зависи какво ще искате да сравнявате в конкретния случай......
                            алфата ми и фията на колегата bumar или по точно алфа 155 2.5 V6 и фиат браво 2.0 V5 абе нещо такова

Коментар

GarrettT4 написа:
                              Може и да има ... а аз ти говорех за нещо съвсем друго, като съм изолирал състоянието на 2та конкретни автомобила и всичко друго Споменах, че разликата е толкова малка ПО ДАННИ.. че зависи от шофиора
                              колега може ама зависи а за спора дали зависи от шофиора пак си зависи от него спорет мен

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                                АБре разбити ли са, или просто профилактично искаш да ги сменяш?
                                Мина времето на профилактичните смени... Разбити са, при Милен ги гледахме.

Коментар

Working...
                                X