Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако може някой колега да помогне дали един испарител ще стане за алфата ми в6 е алфата lovato autogas / 388002ti-0 /online lovato spa / vicenza italia / 67b-0098006това пише на него благодаря предварително

Коментар

velizar_dimov написа:
      ако може някой колега да помогне дали един испарител ще стане за алфата ми в6 е алфата lovato autogas / 388002ti-0 /online lovato spa / vicenza italia / 67b-0098006това пише на него благодаря предварително
      не разваляй колата с тази газова
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

самия испарител си има нещо като мощност на моя пише 140kwna теб ти трябва нещо такова,иначе и с малък ще врви ,но няма да може да я захранва......./ и ще те дърпам на стартче/
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

[quote="BUMAR"]самия испарител си има нещо като мощност на моя пише 140kwna теб ти трябва нещо такова,иначе и с малък ще врви ,но няма да може да я захранва......./ и ще те дърпам на стартче/[/quoteама варви на бензинец

Коментар

Диванета кафеже немали да има.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Днес нема.Отивам на работа вече.Утре!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

sharpradi написа:
                Диванета кафеже немали да има.
                какво да има ...?неразбрах?ако имаш в предвид кафе утре може
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

na теб ти трябва нещо такова,иначе и с малък ще врви ,но няма да може да я захранва......./ и ще те дърпам на стартче/
                  И без газова да слага, пак имаш голям шанс да го издърпаш.. разликата е много малка в полза на алфата и с добър шофЕр Бравото ще е отпред

Коментар

ами пробваитесе аз нямам нищо против

Коментар

GarrettT4 написа:
                      na теб ти трябва нещо такова,иначе и с малък ще врви ,но няма да може да я захранва......./ и ще те дърпам на стартче/
                      И без газова да слага, пак имаш голям шанс да го издърпаш.. разликата е много малка в полза на алфата и с добър шофЕр Бравото ще е отпред
                      Е стига бе?!? Та това е 2.5 V6!!!И изобщо не е тромаво на старта като за голям мотор!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

никакъв шанс нямамнаправете в неделя с VTS -са
                        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

ако сам на срещата нямам против :D

Коментар

Здравейте момци и моми! Имам едно въпросче за задното си окачване. Оказва се, че на Брава и Браво е същото, та интересува ме някой знае ли какви са лагерите на носача ( като номер)?
                            Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан

Коментар

nmushnikov написа:
                              Здравейте момци и моми! Имам едно въпросче за задното си окачване. Оказва се, че на Брава и Браво е същото, та интересува ме някой знае ли какви са лагерите на носача ( като номер)?
                              Toва е окачването, но кое е лагера нямам идея:
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е стига бе?!? Та това е 2.5 V6!!!И изобщо не е тромаво на старта като за голям мотор!
                                И като е 2,5 В6 ?? Поразгледай малко времената на 2та автомобила на 400м примерно.. и виж че всичко ще е до шофиор

Коментар

Working...
                                X