Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskoni_1980 написа:
    на италфеста в италия с неговия барътник на маетан няма да ви допуснат даже и през границата мисля няма да стане
    желание да има желание

Коментар

vaskoni_1980 написа:
      на италфеста в италия с неговия барътник на маетан няма да ви допуснат даже и през границата мисля няма да стане
      Ади ве?!?И къде го гледа тоз филм,че не ми стана ясно.И да ти напомня,че и в европа карат на метан и наименованието му е CNG!!!А за Италия що да не?
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ето
        Прикачени файлове
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Живко, това зад фолио ли е ?Затъмнен ли ти беше прозореца, че не помня ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

да,зад фолиото
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Емо, каква е разликата м/у алфа147jtd и алфа147jtd multijet,освен 20 коня в полза на втората/120на140/.Нещо се навивам за такава ама.........

Коментар

147 jtd115 - едновалов, евро3147 jtd120 - едновалов, евро4, наличен DPF филтър твърди частици - 6 скорости147 jtd140 - двувалов ----------------------|-------------------------------- - 6 скоростиПо-евтина е поддръжката на jtd115 - и ще върви повече от стилото щото е алфа
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ок,мерси,като се видим ще говорим

Коментар

BUMAR написа:
                    Емо, каква е разликата м/у алфа147jtd и алфа147jtd multijet,освен 20 коня в полза на втората/120на140/.Нещо се навивам за такава ама.........
                    А бравото кво ще го правиш бе Живко?На пазара ли ще отива?
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      vaskoni_1980 написа:
                      Ади ве?!?И къде го гледа тоз филм,че не ми стана ясно.И да ти напомня,че и в европа карат на метан и наименованието му е CNG!!!А за Италия що да не?
                      Благодаря отново се чуставам по грамотен какво ли бих правил без вас приятелите .... защо не се обади дани повозиш до Бургас бе Митак
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

или на пазара,или ще го подаря на щерката

Коментар

Вземай JTD, ша човъркаме уикендите Не е като да няма кво да се прави
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

нещо такова
                            Прикачени файлове

Коментар

емо много хубав андроит имаш на аватара е. от каде си го купи

Коментар

BUMAR написа:
                                нещо такова
                                Живко супер е!п.п Добър ден и от мен

Коментар

Working...
                                X