Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskoni_1980 написа:
    popara801 написа:
    Fresh написа:
    Васко... кога ще ги гоним ?: Пхах
    Абе кво да ги гоните той на 1.6 го е страх да скочи,а камоли с тебе!
    абе попара теб те видях в Сливен на летището и още няколко пъти макар че бях с ТД -то
    Е знаеш,че не го казвам за оплакване,ама и аз и колата не бяхме в кондиция тогава.А сега става въпрос за колегата Велизар,който те предизвика вчера.Нищо има време пак ще я заформим. А и за Живко Бумара да знаеш,че днес ходихме и взехме генератора от Тополовград.Ако искаш нещо още от там отивай,защото пича тия дни до седмица ще я дава на скрап.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

вече паля от стартер.голямо благодаря на колегите popara801 и sharpradi за помоща оказана от тях :D

Коментар

velizar_dimov написа:
        вече паля от стартер.голямо благодаря на колегите popara801 и sharpradi за помоща оказана от тях :D
        Моля,моля с квото можем помагаме! Вижте по-надоло в темите има анкета пусната от Коста относно среща на Ичера в сливенския балкан.Миналата година си изкарахме перфектно.Някои от вас знаят.Ще се радвам да се събереме повече тази година от Стара Загора.
        FIAT BRAVO 1.6
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

абе ако е казано ще се видим
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Васко, труден съм за имитиране хах
            А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

добро утро колеги наспахте ли се

Коментар

Здравейте колеги, миналия ден някой от Стара Загора е заговорил баща ми докато е бил с моето браво. Видял че било форумно Някой да иска да си признае кой е бил? Бравото ми е тъмно синьо със затъмнени стъкла и рег РВ 1707 ВР
                with SGNote & HTC Wildfire 8G
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Тук ли се пише за срещите в Стара ЗагораТемата е разчистена от offtopic-а от последните 3 дни. За чат по други въпроси - използвайте чат-темата в раздел "Общи приказки", моля! В тази тема чатът трябва да се отнася за срещите в Стара Загора.1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици).Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

strajaro написа:
                    Тук ли се пише за срещите в Стара Загора
                    Да.Утре:Мястото - Паркинга на Трафика,часът - 15:00 !
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

strajaro написа:
                      Тук ли се пише за срещите в Стара ЗагораТемата е разчистена от offtopic-а от последните 3 дни. За чат по други въпроси - използвайте чат-темата в раздел "Общи приказки", моля! В тази тема чатът трябва да се отнася за срещите в Стара Загора.1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици).Модераторски екип на fiat-bg.org
                      спам лиНаписаното в твоя пост не се отнася за теб. Отнася се за тези, чийто мнения са в коша вече. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Утре без мен на работа съм ще чакам снимков матерял

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Шшшшш алоооо тва тема за срещи ли е,или за извратеняци? Само червено да не сме в цикъл ще ни се се смеят другите градове.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

колеги, как мина днес срещата няма снимков матерял?

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Горе-долу мина.Няма снимков материал.На следващата, а тя е на 30.01.2010г. в 14.00 на паркинга на Мр. Бриколаж, тебе лично ще те учим на правопис !
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Срещата вчера беше добре, поне бяхме на една маса а за следващата се надявам тоя път да сме на заедно на масата/сите п.п Добро утро на всички

Коментар

Working...
                                X