Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Казах, че сме 10 души и той (сервитьора) каза, че няма проблем да съберем маса, така че не ми излизай с номера, че не сме Ви предвидили.Следваща сбирка - Неделя 23.01 Трафик 15.00
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Момчета много гадно стана... първо, че не разбрах къде точно ще ходим, второ че не знам къде с точност е това сребърно езеро и на сичко отгоре всички се пръснахте ... карах за една марея и я изгубих на светофара на руския пазар ...

Коментар

nikolai91 написа:
        Момчета много гадно стана... първо, че не разбрах къде точно ще ходим, второ че не знам къде с точност е това сребърно езеро и на сичко отгоре всички се пръснахте ... карах за една марея и я изгубих на светофара на руския пазар ...
        хората много бързо каратсребърното езеро е на колена

Коментар

Колега,карал си зад мен а ние свихме покрай руския пазар и хванахме новият път към кръговото и от там по Славянска,за да избегнем трафика по другите светофари.
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

nikolai91 написа:
            Ах Венциславе защо не изчака момчето бре
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
              nikolai91 написа:
              Ах Венциславе защо не изчака момчето бре
              А де Васко....и аз това се питам
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

emzo написа:
                Казах, че сме 10 души и той (сервитьора) каза, че няма проблем да съберем маса, така че не ми излизай с номера, че не сме Ви предвидили.Следваща сбирка - Неделя 23.01 Трафик 15.00
                Не искам за да заемам позиция, но лично аз питах сервитьора дали можем да дръпнем маса, а той каза: ще пречите на другата маса и не може, заповядайте на тази/където седнахме/п.п Добро утро, на всички и спорна седмица

Коментар

Който има желание, щеше да тегли една на сервитьора, както и да е.Това не е ЧАТ темата колеги, придържайте се с коментари само за срещите !@nikolai91 - мноооооооого кофти постъпка от наша страна, излишно е да се оправдаваме. Може да си търсиш обезщетението в Неделя 23,01,2011 15,00 Трафикп.с. днеска ще ходя до моя бояджия и ще го питам за вакуумки
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Шшш първо добро утро и после да ви захващам.Що се делите бе Емо???Можеше след като не ни дадоха да съберем маса да се преместим на по-голяма.Нарочно не доидохте при нас сигурно щото караме бензинки. Другия път да почерпите да ви включим в общия фонд,който направихме с рестото останало от сметката ни.Като съберем 100 000 евро сменяме фиатките с ламборгинита и правим най-яките срещи!
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Еми кво да се прави ... @emzo като разбереш да ми кажеш, докато съм тука и имам време, че после като тръгна пак по Габрово и няма да ми остане време да я правя..

Коментар

popara801 написа:
                        Шшш първо добро утро и после да ви захващам.Що се делите бе Емо???Можеше след като не ни дадоха да съберем маса да се преместим на по-голяма.Нарочно не доидохте при нас сигурно щото караме бензинки. Другия път да почерпите да ви включим в общия фонд,който направихме с рестото останало от сметката ни.Като съберем 100 000 евро сменяме фиатките с ламборгинита и правим най-яките срещи!
                        вие като дойдете на крака трябва да ви станемпростете ни за невежеството

Коментар

Васко... кога ще ги гоним ?: Пхах
                          А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Fresh написа:
                            Абе кво да ги гоните той на 1.6 го е страх да скочи,а камоли с тебе!
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Fresh написа:
                              няма да се гоним ще те имитирам онзи ден те видях ама бързо се изнесе и се отказах да те гоня по улиците :D

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
                                Fresh написа:
                                Абе кво да ги гоните той на 1.6 го е страх да скочи,а камоли с тебе!
                                абе попара теб те видях в Сливен на летището и още няколко пъти макар че бях с ТД -то

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X