Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ок там сме
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Аз най вероятно че съм със 406то -та за гонки неме пишете!
      На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Коментар

Взимай 106-то че и аз ще идвам

Коментар

GarrettT4 написа:
          Взимай 106-то че и аз ще идвам
          едвали ще те е прочел тук ама карай

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

четем

Коментар

срещата мина добре макар че падна голямо обикаляне
              Прикачени файлове

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ти нали се вози по колите на хората

Коментар

Викам следващия път да не обикаляме града като гламави, като ви казвам паркингна на Бриколаж, значи е имало защо .....--------Интересен беше и подходът на разцепване ... сигурно щото не можеше да се дръпне една масичка и да съберем на едно
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Викам следващия път да не обикаляме града като гламави, като ви казвам паркингна на Бриколаж, значи е имало защо .....--------Интересен беше и подходът на разцепване ... сигурно щото не можеше да се дръпне една масичка и да съберем на едно
                    И аз това се чудя. Доста тъпо се получи. Предлагам тази неделя да идем на Техномаркета на Трафика на кафе,а следващата на Бриколажа и от там право към сребърнато езеро !
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

emzo написа:
                      вероятно вече се делим може би така е редно

Коментар

Princo написа:
                        emzo написа:
                        И аз това се чудя. Доста тъпо се получи. Предлагам тази неделя да идем на Техномаркета на Трафика на кафе,а следващата на Бриколажа и от там право към сребърнато езеро !
                        точно така другата седмица идете на техномаркета а по другата на сребърно че да мога и аз да дойда

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Бързо се изнесохте, и ни оставихте да бутаме фиата! :D на Велизар!В 17 00 там се събираха хондите!
                          На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Коментар

ribara написа:
                            Бързо се изнесохте, и ни оставихте да бутаме фиата! :D на Велизар!В 17 00 там се събираха хондите!
                            като се сетя че искаше да се пуска с мен трябва първо да се научи да го пали

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                              ribara написа:
                              като се сетя че искаше да се пуска с мен трябва първо да се научи да го пали
                              барзите коли се бутат колега апак ако си сигорен че си по бърз заповядаи

Коментар

--------Интересен беше и подходът на разцепване ... сигурно щото не можеше да се дръпне една масичка и да съберем на едно [/quote]Емо,никакво разцепване не е имало и не оставайте с погрешни впечатления. Нека все пак да конкретизирам... Вие стигнахте първи и заехте маса,беше хубаво да предвидите и нас. Като дойдохме питахме сервитьора дали е възможно до съберем две маси но той отказа ,защото ще сме пречили на съседната маса. Надявам се, такива недоразумения като цяло да не се случват повече. А що се отнася до срещата днес- лично на мен ми хареса разнообразието в провеждането и.
                                Уважавам тези,които ме уважават!
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X