velizar_dimov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Васкоууу, утре цял ден съм свободна! Да звънкам ли? П.С. Малееееее, тва, Заралии, сте много сложни със снимките! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
sharpradi написа:Irka_fihi написа:Васкоууу, утре цял ден съм свободна! Да звънкам ли? П.С. Малееееее, тва, Заралии, сте много сложни със снимките! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
emzo написа:Аве на някой да му се ходи на Пежо среща ?На Баните.Цени народни, базата на Марица Изток е перфектна.С Коста сме навити като пружини на швейцарски часовник.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
emzo написа:Ми аз имах Ситроен, той с Пижо двигател, значи съм от сектата.Па и на марка не робувам !В този ред на мисли и Рено съм имал, те нямат ли срещичка скоро ?Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
москвич-408-по него пишеше ОПЕЛмосквич-412-БМВлада 1600-ФИАТлада самара-май има ше нещо с VWфиат уноопел кадет-3бр.опел астра 1.7дбмв 318исрено меганрено лагунапежо 407алфа 156фиат бравоей тия коли съм имал до сега,само по срещи да ходяНе е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар