аз не дооточних сас какво да си испера мокета щото нямам прахосмукачка да смуче вода
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добър вечер редколегията! Аре и аз да се похваля с решен проблем на лампата на маслото.Значи лягам отдоло и кво да видя??? Като сменяхме мотора не сме мушнали кабела на самия датчик.Тоест датчика си стои свободен.А кабела за него мушнат на буксата за генератора.Те са еднакви с различен цвят.Ужас!!!Не знам дали трябваше да си го признавам това. Има едно тънко кабелче за генератора което се разхлабило и контактува от време на време.И респективно ми свети лампата на маслото,а уред за маслото изобщо нямах. Добре,че стана този проблем да открия грешките и да сменя маслото,че с това безпаричие,пак щях да откарам 15 хиляди!Ей онесох се в обяснение.Благодаря на всеки,който са му устискали нервите да прочете всичко това! п.с На седмото небе съм!Наздраве на Ирка и на всички останали!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:BUMAR написа:ако беше объркал с бензина,щеше да имаш все пълел резервоар.............майтап :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар