Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Живак, аз си писах, че не ми е стискало да настъпвам в завоите.Ама това не е като да караш Голф и да си предпоставка за ПТП !!!Аз па съм рекордьор по разход ...... яжте ми ...... ушите. --------Ирке - ми нормално, ти кво искаш само наздраве ли да викаме -----Добро утро на Редколегията :P
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Ирке - ми нормално, ти кво искаш само наздраве ли да викаме
      Не викайте бе, кажете го спокойно! ...а си рекордьор не само по разход... Добро утро и от мен на Редколегията!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

добро утро колеги.да попитам откаде да си взема термостат за рено 5 за 7лева както казаха някои колеги че аз за помалко от 27 неможах да намеря

Коментар

евро07
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

някой беше изревал от такива удурми,ама не помня кой/егн-то/1 въпрос-кой датчик или сензор регулира оборотите при студен мотор?кокато запали сутрин прекалено много държи високи обороти-3-4мин/като дръпнат смукач на лада/,после когато е загряла пали трудно и мирише на бензин и отново държи восоки оборотипредполагам,че подава инфо за студен моторза синьото на малкия става въпрос
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

velizar_dimov написа:
              добро утро колеги.да попитам откаде да си взема термостат за рено 5 за 7лева както казаха някои колеги че аз за помалко от 27 неможах да намеря
              аз мога да ти го взема

Коментар

BUMAR написа:
                някой беше изревал от такива удурми,ама не помня кой/егн-то/1 въпрос-кой датчик или сензор регулира оборотите при студен мотор?кокато запали сутрин прекалено много държи високи обороти-3-4мин/като дръпнат смукач на лада/,после когато е загряла пали трудно и мирише на бензин и отново държи восоки оборотипредполагам,че подава инфо за студен моторза синьото на малкия става въпрос
                имаш автоматичен смукач

Коментар

точно,но моето за 4-5 сек. и нормализира оборотите,при малкия-за толкова мин.и после когато запали топла-пак 4-5 мин високи обороти
                  Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Дебитомера батко... дебитомера, и при мене беше така със стария 2000 оборота на студен и изведнъж паднат после на 800

Коментар

взех термостат 9лв сложих и сам много доволен една чарта под средата парно 6 всичко е ок

Коментар

Айде и на Bumar Junior оправихме проблема , ама му предлагам да разкара мумията която му стои като СПОРТЕН въздушен филтър, понеже скоро време ще си търси още 1 брой

Коментар

GarrettT4 написа:
                          Айде и на Bumar Junior оправихме проблема , ама му предлагам да разкара мумията която му стои като СПОРТЕН въздушен филтър, понеже скоро време ще си търси още 1 брой
                          и какво и беше на колицата

Коментар

Дебитомер, както съм писал по-горе

Коментар

лошо а сега ми кажете как да си испера пода без да го свалям

Коментар

Като си свалиш седалките... ама внимавай че под мокета има кабели

Коментар

Working...
                                X