Живак, аз си писах, че не ми е стискало да настъпвам в завоите.Ама това не е като да караш Голф и да си предпоставка за ПТП !!!Аз па съм рекордьор по разход ...... яжте ми ...... ушите. --------Ирке - ми нормално, ти кво искаш само наздраве ли да викаме -----Добро утро на Редколегията :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
някой беше изревал от такива удурми,ама не помня кой/егн-то/1 въпрос-кой датчик или сензор регулира оборотите при студен мотор?кокато запали сутрин прекалено много държи високи обороти-3-4мин/като дръпнат смукач на лада/,после когато е загряла пали трудно и мирише на бензин и отново държи восоки оборотипредполагам,че подава инфо за студен моторза синьото на малкия става въпросНе е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Коментар
-
BUMAR написа:някой беше изревал от такива удурми,ама не помня кой/егн-то/1 въпрос-кой датчик или сензор регулира оборотите при студен мотор?кокато запали сутрин прекалено много държи високи обороти-3-4мин/като дръпнат смукач на лада/,после когато е загряла пали трудно и мирише на бензин и отново държи восоки оборотипредполагам,че подава инфо за студен моторза синьото на малкия става въпрос
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар