Aма момчето работи, не като Вас да безделничи !Да не говорим, пък че с ГоуФ идваш !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Помпата ли излезе ?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
’Начи, требе да ви кажа - гоуфа и гоуфаджийката ги отсвирих и не съм ги виждал от както се прибрахме във Варна. Оооообаче, поминалата година, Коцето, Ваньови, Джитипо и аз ходихме на Рилски манастир. И четиримата в рейсингов стил. Завоите до горе са по-коварни отколкото от Асеновград до Смолян. Аз карах последен в колоната, което е най-гадното. Но трябва да подчертая, че с Живето не сме изостанали и метър след другите, независимо, че не познавах завоите и изпреварвах насляпо. Редно е едни хора с по-мощни дизелови комбайни да се засрамят!
Коментар
-
///// написа:’Начи, требе да ви кажа - гоуфа и гоуфаджийката ги отсвирих и не съм ги виждал от както се прибрахме във Варна. Оооообаче, поминалата година, Коцето, Ваньови, Джитипо и аз ходихме на Рилски манастир. И четиримата в рейсингов стил. Завоите до горе са по-коварни отколкото от Асеновград до Смолян. Аз карах последен в колоната, което е най-гадното. Но трябва да подчертая, че с Живето не сме изостанали и метър след другите, независимо, че не познавах завоите и изпреварвах насляпо. Редно е едни хора с по-мощни дизелови комбайни да се засрамят!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар