Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aма момчето работи, не като Вас да безделничи !Да не говорим, пък че с ГоуФ идваш !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емииии, напоследък и с гоуф идвам. Даже пред трафика важно-важно спрях с него.

Коментар

///// написа:
        Емииии, напоследък и с гоуф идвам. Даже пред трафика важно-важно спрях с него.
        аве Живко как голфу върви ли ? еи и ти най-накрая да попаднеш на кола

Коментар

И ти си трезвен да го напишеш туй нещо? Да върви, да върви... гоуфа... Колко да върви? Мани, мани, беги, беги - нема по-куца и дървена машина!

Коментар

emzo написа:
            1. ща дойдете га цъфнат налъмите2. Васко ша е на работа в точно този ден
            виждаш ли?няма нафта затова неидвам,ако бях на ГАЗ щях да фърча често Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

И ся кво оказа се че пак съм взел грешна кола.Маслената ми помпа май си е заминала.Ако бях взел ГОУФ,до сега отдавна щях да съм я сменил!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Помпата ли излезе ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

popara801 написа:
                  И ся кво оказа се че пак съм взел грешна кола.Маслената ми помпа май си е заминала.Ако бях взел ГОУФ,до сега отдавна щях да съм я сменил!
                  ето такова е предимството да караш ГОЛФ нали Живко :D :D :D

Коментар

emzo написа:
                    Помпата ли излезе ?
                    Ами ей ся смених маслото и филтъра от големите.Наливам 3,5л.масло 10W40 и паля на газ.Оказва се,че лампата продължава да свети.После взе само да попримигва,ама със сигурност не е добре помпата,щото извадих от мотора поне 2.5л.масло.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Я измери наБлягането на маслото с истински манометър, че може датчика да се такова.

Коментар

///// написа:
                        Я измери наБлягането на маслото с истински манометър, че може датчика да се такова.
                        Добре Живак.Така и ще направя,стига да го намеря къде е навит,че само с него не се бях занимавал!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

До масления филтър требе да е някъде!

Коментар

’Начи, требе да ви кажа - гоуфа и гоуфаджийката ги отсвирих и не съм ги виждал от както се прибрахме във Варна. Оооообаче, поминалата година, Коцето, Ваньови, Джитипо и аз ходихме на Рилски манастир. И четиримата в рейсингов стил. Завоите до горе са по-коварни отколкото от Асеновград до Смолян. Аз карах последен в колоната, което е най-гадното. Но трябва да подчертая, че с Живето не сме изостанали и метър след другите, независимо, че не познавах завоите и изпреварвах насляпо. Редно е едни хора с по-мощни дизелови комбайни да се засрамят!

Коментар

///// написа:
                              ’Начи, требе да ви кажа - гоуфа и гоуфаджийката ги отсвирих и не съм ги виждал от както се прибрахме във Варна. Оооообаче, поминалата година, Коцето, Ваньови, Джитипо и аз ходихме на Рилски манастир. И четиримата в рейсингов стил. Завоите до горе са по-коварни отколкото от Асеновград до Смолян. Аз карах последен в колоната, което е най-гадното. Но трябва да подчертая, че с Живето не сме изостанали и метър след другите, независимо, че не познавах завоите и изпреварвах насляпо. Редно е едни хора с по-мощни дизелови комбайни да се засрамят!
                              Хахаххаа бат Живко трябва да ти кажа,че си дяволски прав!И мерси за инфото за датчика,намерих го из разни документации.Дано се окаже от него!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оффф, датчици, маслени филтри, помпи...нема ли кой едно "наздраве" да каже, бе? П.С. Пак ще получавам лични за спам скоро!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X