Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много харчиш бре!
    Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан

Коментар

Ти остави ами не можа да загрее колата Тамън вкараш 3та и пред тебе някой с летни гуми
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

добро утро днес ще имали парзалки

Коментар

Аз мисля довечера да ходя да лъзгам малко някъде,ама първо да вида ша изчистят ли улиците ...
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Не знам как е в центъра ама тук до метро е кошмар-пързалки колкото искаш , довечера пак ще има да се прибирам с балетни движения и стъпка"ПА"

Коментар

ужас няма оправа вав таз даржава

Коментар

emzo написа:
                http://www.youtube.com/watch?v=1iRe4RRCACo
                Браво, колега, Вие сте като един същи папарак! Каква завидна будна гражданска съвест!Сега у мен логично възниква въпросът, кой снимаше, докато Вие управлявахте своя автомобил?...а музикалният фон е повече от чудесен..."Кръв по дансинга"...
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

E имам 2 ръце, верно са леви ама поне да снимам и карам мога
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ти си моят идол!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      emzo написа:
                      http://www.youtube.com/watch?v=1iRe4RRCACo
                      Браво, колега, Вие сте като един същи папарак! Каква завидна будна гражданска съвест!Сега у мен логично възниква въпросът, кой снимаше, докато Вие управлявахте своя автомобил?...а музикалният фон е повече от чудесен..."Кръв по дансинга"...
                      Тоа лудия минал покрай нашия блок.Даже се вижда моята кола в дясно на паркинга натрупана със сняг. п.п Добро утро на всички.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

здравейте всички,снощи пих по едно за всички и за ваше здраве,ама доста фиатаджии сте бе!Още ми е омотана главата.Когато тръгвахме от УШЕВ/около04.00ч/ беше -16гр,ама не валеше сняг/дотолкова виждах поне/А колегите които останаха там.............дано да им изчистят пътя.Ако ходите на плъзгалки-звънкайте,сега отивам да сменя едно маншонче..........
                        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                          здравейте всички,снощи пих по едно за всички и за ваше здраве,ама доста фиатаджии сте бе!Още ми е омотана главата.Когато тръгвахме от УШЕВ/около04.00ч/ беше -16гр,ама не валеше сняг/дотолкова виждах поне/А колегите които останаха там.............дано да им изчистят пътя.Ако ходите на плъзгалки-звънкайте,сега отивам да сменя едно маншонче..........
                          Ама вие банкетче от работа ли бе? Вярвам добре сте си изкарали.Хубаво е мястото особенно зимата.Зора е да се качиш до пътя,че отдоло голям налкон има и е тясно.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            Тоа лудия минал покрай нашия блок.Даже се вижда моята кола в дясно на паркинга натрупана със сняг. п.п Добро утро на всички.
                            Иии верно бе
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Копринков, кога излизаш отпуска ве ? Аааа ваканция де ...
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Я предлагам да отидем на полигона да се лъзнем.Ако някои е навит нека пише.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X