:D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки от днешната среща във Варна (28.05)
Collapse
X
-
Аз като някой цигане пред камера-човек може да си помисли че нарочно съм се врял пред апарата :D има ме на почти всички снимки!Много са хубави снимките и колите-Обаче тея трите FIATта и хората който ги карат сме ги виждали доста пъти.Алфите като бройка коли по улиците са доста по малко,пък постоянно има някакво развитие при тях,пък и те по принцип са повече от нас в което няма никаква логика.Ето днес пак имаше нов човек при тях с качествен автомобил,пък нии се едни и същи,ние тримата плюс още 1/2ма който са по заети,но когато могат идват!Та мисълта ми е-възможно ли евъв Варна да има 5ма човека на който им се занимава с такива работи
-
beer написа:Аз като някой цигане пред камера-човек може да си помисли че нарочно съм се врял пред апарата :D има ме на почти всички снимки!Много са хубави снимките и колите-Обаче тея трите FIATта и хората който ги карат сме ги виждали доста пъти.Алфите като бройка коли по улиците са доста по малко,пък постоянно има някакво развитие при тях,пък и те по принцип са повече от нас в което няма никаква логика.Ето днес пак имаше нов човек при тях с качествен автомобил,пък нии се едни и същи,ние тримата плюс още 1/2ма който са по заети,но когато могат идват!Та мисълта ми е-възможно ли евъв Варна да има 5ма човека на който им се занимава с такива работи
Коментар
-
me_to_u написа:..........Аман от тебе! Всеки път се вреше пред телефона ми докато снимах!.............NIGHT^WALKER написа:........ Ся са оплалваш че си на снимките . Следващия път добре облечен и готов за фото сесия. Ти ще бъдеш нашата надежда за Мис Италфест
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар