Имаше няколко предложения от колеги още за тази неделя, та за туй от сега пиша за да се съберем повече хора.На същото място от 11.00 ч.Който ще дойде да пише!П.П.: На неприсъстващите пишем неизвинени отсъствия!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
04.06.06г. - Среща с консултативна цел...
Collapse
X
-
А защо да не го приемем като ден за среща просто винаги занапред.Всмисъл ако ще и двама души да идат пак ще иде някой.Иначе за сега не знаех тази неделя (днес) ще се събираме ли няма ли и си организирах така нещата,че не успях да дойда.....Ако някой е "ЗА" да пише и да правим подпискаFiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
tony__ написа:Аз ще си погледна графика за работа и стига да съм почивка ще доида само някои ще може ли да каже къде ще се проведе срещатата благодаряFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:tony__ написа:Аз ще си погледна графика за работа и стига да съм почивка ще доида само някои ще може ли да каже къде ще се проведе срещатата благодаря
Коментар
-
На предната среща "дойдох", ама нелегално - имах да купувам разни там мазачески инструменти от магазинчетата срещу срещата и оставих бравото на 20-30 метра от другите италианки.Много бързах, та дори не дойдох да кажа едно "здрасти колеги". Обаче се надявам тази неделя да се запознаем и да ми помогнете със задната чистачка Само дано не ме вържат на работа в неделяFiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар