Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много добре си изкарахме.Некст морето.Снимки немам.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хайде и ние се прибрахме и четеме.Като цяло комплекса е добър,но на персонала им дойде цикъла днес сутринта.Миналата година се държаха по-добре.Много екшън си беше.Сега просто релакс.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Давайте снимки де!Който има права - да качва в албума, който няма - да ги праща на мен.Че моят апарат някак си не ме е хванал на много снимки.

Коментар

Immortal написа:
          Давайте снимки де!Който има права - да качва в албума, който няма - да ги праща на мен.Че моят апарат някак си не ме е хванал на много снимки.
          Ще ти пратя само да ги кача и да те намеря в скайпа.
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Само да добавя - поздравления за момчетата и момичетата от Пежо Клуб България! Големи купонджии са и допринесоха много за настроението на всички!
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

krasio_79bs написа:
              ПП.Олекна ми като разбрах,че Живко се е прибрал.
              Що бе, мой? Притисни се, да не объркам пътя до мойто вигвам ли? Сега сериозно! Навръщане, тъкмо стъпах на магистралата от Шумен до Варна и като ме запука един порой - малиииии - чистачките на най-бързото несварват да чистят. Намалих на 80 и така си кютам агале-агале, яваш-яваш в дясната лента. И вече към разклона, който е за Провадия нек’во ауди ме изпревари доста бързо и самоуверено в лявата си лента и след 300-400 метра загуби контрол и се заби в мантинелата, която е отляво. Подминах го без да спирам. Добре, че от рикушета не навлеза в мойта лента.

Коментар

И аз се прибрах, ама нямам време да чета и да пиша ... излизам :D
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                  И аз се прибрах, ама нямам време да чета и да пиша ... излизам :D
                  Ти по-добре не чети, пък още по-добре не разглеждай снимките

Коментар

Екстра беше мероприятието! Благодарение на "фирма" ФИАТ и нейния шеф (да се благослови името му). :D
                    Прикачени файлове
                    Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

///// написа:
                      krasio_79bs написа:
                      ПП.Олекна ми като разбрах,че Живко се е прибрал.
                      Що бе, мой? Притисни се, да не объркам пътя до мойто вигвам ли? Сега сериозно! Навръщане, тъкмо стъпах на магистралата от Шумен до Варна и като ме запука един порой - малиииии - чистачките на най-бързото несварват да чистят. Намалих на 80 и така си кютам агале-агале, яваш-яваш в дясната лента. И вече към разклона, който е за Провадия нек’во ауди ме изпревари доста бързо и самоуверено в лявата си лента и след 300-400 метра загуби контрол и се заби в мантинелата, която е отляво. Подминах го без да спирам. Добре, че от рикушета не навлеза в мойта лента.
                      Дано няма жертви и ранени.

Коментар

Brevetti написа:
                        Екстра беше мероприятието! Благодарение на "фирма" ФИАТ и нейния шеф (да се благослови името му). :D
                        И аз благодаря на фирма ФИАТ за доброто настроение. :D Неми стигна метана. За 4 км до Бургас , минах 220 тоз път.
                        Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
                        Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

Коментар

Аз искам да поздравя Мая за прекрасната торта, която беше направила. Беше много вкусна. Разбира се искам да благодаря на всички, които не ни познаваха, за топлото посрещане.
                          Нещо от фолио

Коментар

Чакаме и другите да качат снимките,яе да се видимколко сме красиви.

Коментар

Айде да ви покажа 2 показателни снимчици в резюме,а другите ще ги качи Дидо пращам му ги.
                              Прикачени файлове
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Качват се, качват се... Вече са качени моите и на Краси, след малко идват на Попаров и на So.

Коментар

Working...
                                X