Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бреййй, май ще бъдете наистина повече от пежарите! Косьо го търсих и през рецепция ама нъцки. Няма тъкъв човек на това място.
    Peugeot 607 2.2 Hdi Premium restile / Peugeot 406 Estate 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.0 Mi

Коментар

Чакам да мине квалификацията и към 10 часа и аз си бия камшика...
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Отидох , видях , запознах се с част от групата
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

прибрахме се благополучно....днес като тръгвах видях, че разхода дето ми даде на отиване е грешен, щото не съм бил занулил километража... 8,9 извънградско изтръпнах....до Бургас даде 5.2 на 100 - красота....п.п. компроматите къде ще ги качваме
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз се прибрах преди малко.Нямам думи! Алкохолици! Повече няма да карам фиат, да не ме асоциират с вас...Аааааа!!!Иначе срещата беше почетена и от други клубове, с които имаме общи модели.
            Прикачени файлове

Коментар

Давайте ми снимките, РЕДАКТИРАНИ и ЦЕНЗУРИРАНИ на мен, на skype:jordache_proЩе направя специален албум в галерията и ще ги кача там.

Коментар

Ааааа, Фниманиеее, моля."Искам да поздравя цялата фирма ФИАТ и нейният шеф Коста желаем много успехи в бизнеса и щастлив семеен живот". НАЗДРАВЕ !!!!!
                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Благодарим на организаторите за чудесното изкарване! Получи се много добър купон.
                  Peugeot 607 2.2 Hdi Premium restile / Peugeot 406 Estate 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.0 Mi

Коментар

И аз вече се прибрах и разтоварих багажите. По-късно ще пиша коментар, щото ми е объркано в тиквата и погледа ми насича още.

Коментар

Някои са си оставили гласа в Сливенския балкан Некст - Китен 2011
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз съм доволен като цяло от компанията и населението с което се видях и прекарах добре.....Публично обещавам повече да не стъпвам в комплекс Дивеците, или каквото и да е там да се нарича тва място дето и хабер си нямат от хотелиерство.......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

ГАЛЕРИЯТА

Коментар

Подкрепям Ники, че с "Дивеците" приключихме...За сметка на това, мисля, че открихме едно много китно и спретнато местенце, онова с особеното име
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Не че съм ходил на тез Дивеците,ама що не ви хареса ? Поне така като гледам от снимките не е зле ...
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Благодарности към всички допринесли за приятната среща.Беше страхотна вечер.ПП.Олекна ми като разбрах,че Живко се е прибрал.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X