Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

la squadra azzurra написа:
    Където има повече от един Фиат, значи там е мястото ПП Може и две Алфи да има
    И ланчии колега.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
      Я.....верно че няма да съм само купенце може би.......
      Ехе, пазиш си Алфичките, а! Ша земеш да ме оставиш сам, значи, като представител на кръста и змията Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Тооо, да дода и аз с Мара, да нсъ цепим от колектива
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Охооо, гонки ша си правите, а Де е чичо Коста с неговото Купе бегачка да ви покаже некои талянски номера Чувам, че се ослушва нещо, ама дано сега да го подразним малко
        Няма гонки, с комбито ще съм. Но пък Косьо винаги можем да го подразним. :P
        Peugeot 607 2.2 Hdi Premium restile / Peugeot 406 Estate 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.0 Mi

Коментар

Аз ще съм с бегачката Нямам търпение да мине и тази нощ... утре до обяд се пооправям, ще посвърша и малко работа... после минавам през една автомивка и отцепвам...

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
            Я.....верно че няма да съм само купенце може би.......
            Ехе, пазиш си Алфичките, а! Ша земеш да ме оставиш сам, значи, като представител на кръста и змията Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Тооо, да дода и аз с Мара, да нсъ цепим от колектива
            Чесно казано само едната е в движение, и то наполовина......търпят трансформации, едната става ежедневка, другата само за писта......Много фърчане имам утре, иначе жената от два дена ми пищи да сме ходили от петък още......в събота след квалификацията на Ф1 се отнасям......запазете ми слънчева стая с южен изглед, обширна панорамна гледка, по възможност към борова, или в краен случай широколистна гора. Да не е на приземен етаж, ако това е възможно. Баня с вана и биде задължително, соли за вана с лавандулов или евкалиптов аромат. Кабелна и климатик, в никакъв случай стая с парно. Барче с хладилник, заредено с безалкохолни напитки, и лед. Широка спалня с ергономичен и безшумен матрак, за по добра креватна гимнастика сутрин и вечер.Това от мен, ако жената има подобни дребни изисквания, ще Ви уведомя допълнително...... :P :P :P :P :P
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              ..запазете ми слънчева стая с южен изглед, обширна панорамна гледка, по възможност към борова, или в краен случай широколистна гора. Да не е на приземен етаж, ако това е възможно. Баня с вана и биде задължително, соли за вана с лавандулов или евкалиптов аромат. Кабелна и климатик, в никакъв случай стая с парно. Барче с хладилник, заредено с безалкохолни напитки, и лед. Широка спалня с ергономичен и безшумен матрак, за по добра креватна гимнастика сутрин и вечер.Това от мен, ако жената има подобни дребни изисквания, ще Ви уведомя допълнително...... :P :P :P :P :P
              Оптимист Освен гората, кабелната телевизия и креватната гимнастика - на друго не се надявай И последното е при добро желание на жена ти

Коментар

А, пък аз лично се надявам и на малко връзка с гсм оператор.
                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Маса и столове, има ли ? И стая ми не требе :D Към 18:00 тръгвам от София и както се очертава имам 2 место ... Някой ако му се е приходило, да се обади
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

За сега се очертава да вдигна чаша заедно с вас. Надявам се в събота вечер да имам тази чест.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      За сега се очертава да вдигна чаша заедно с вас. Надявам се в събота вечер да имам тази чест.
                      Днес научавам само хубави новини!

Коментар

Ichkin написа:
                        Маса и столове, има ли ? И стая ми не требе :D Към 18:00 тръгвам от София и както се очертава имам 2 место ... Някой ако му се е приходило, да се обади
                        Еми освен да ме завземеш и да съберем Йотова някъде по пътя?

Коментар

абе вий деца ще взимате ли?с Наско се притесняваме дали ще има с кой да си играят нашите хавели...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                            абе вий деца ще взимате ли?с Наско се притесняваме дали ще има с кой да си играят нашите хавели...
                            Не бойте се, малък Ваньо ще им разкаже играта и на трите

Коментар

Ako има река наблизо ще се жертвам и ще взема да намина
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Ako има река наблизо ще се жертвам и ще взема да намина
                                Под прозорците на някои от стаите. Луда Камчия.

Коментар

Working...
                                X