Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И чрез банковата ти сметка може да те намери. Хайде аз се освободих за това мероприятие. Само Со да ме натовари и идваме.
    Нещо от фолио

Коментар

Чичо Коста, не може ли да удължим малко срока, че май на доста колеги ще им стане ясно едва като наближи датата. Не вярвам, че в комплекса на Ичера са се утрепали от работа и ще представлява някакъв проблем ако се забавим с окончателната бройка Да ни е по-лесно с планирането, някак! Ко ша кайш?
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Днес пуснах капарото, и съм се разбрал, че на 20.03.2011 ще дам окончателната точна бройка на присъстващите! Ей много се радвам, Галя!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хайде не остана колеги!Включвайте се по много.Колежките също да не си превят пас!Със и без половинки не е проблем.Навъдиха се доста ергени измежду нас.Било то 1-ва или 2-ра употреба.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Май, май и аз отпадам.Поне натам отиват нещата, ще пиша пак допълнително де.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Я да ъпна малко!Косьо, нЕкое магнитофонче да си носим ли, или разчитаме на доказаните певачи от Старозагорската ви секция?
              Peugeot 607 2.2 Hdi Premium restile / Peugeot 406 Estate 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.0 Mi

Коментар

So написа:
                Я да ъпна малко!Косьо, нЕкое магнитофонче да си носим ли, или разчитаме на доказаните певачи от Старозагорската ви секция?
                Няма нужда. Певачи и певачки, че и свирачки там има.Само колеги да се съберат, че като гледам кво става...

Коментар

Малеййй, за свирачки никой не предупреди! Мога да дойда от петък тогава. Сам. :D
                  Peugeot 607 2.2 Hdi Premium restile / Peugeot 406 Estate 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.0 Mi

Коментар

Галя е свободна от четвъртък още. И си има и своя кола с навигация.
                    Нещо от фолио

Коментар

Мали става интересно.Певачиу и ДЖ-еи има бол.Миналата година им пях Ковърдейл,ама малко трезви и разбиращи бяха останали тогава.Инъче си има комп със музика на Уинамп и микрофон.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Идеално! Ще вземем все пак някакъв носител, че не се знае дали има това, примерно. :D http://vbox7.com/play:b3ae4a15

Коментар

So написа:
                          Идеално! Ще вземем все пак някакъв носител, че не се знае дали има това, примерно. :D http://vbox7.com/play:b3ae4a15
                          точно това ще ти го свирят in live на ушенце ето така: FIAT Forum Bulgaria - The winter meeting in Ichera, 2010 Jan 15-17гледай внимателно, ще спечелиш обезателно
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Заинтригуван съм. Ще си взема шалчето с пайетите.

Коментар

ще има нужда

Коментар

Ц ц ... чалгари :D Аз имам едно предложейшън ...Дайте да се чакаме някъде в Сливен, и нагоре да ходим тогедър, по двама за ръка в колона :D
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X