Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако някой ми гарантира, че няма да сме в стая до Ирка и Ванката може и да си го отбележа в календара това събитие. Абе много рано стават тези хора, бе! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    Peugeot 607 2.2 Hdi Premium restile / Peugeot 406 Estate 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.0 Mi

Коментар

Ichkin написа:
      Абе а аз мое ли да земем да дойдем, а ?
      може, ще те уредя с връзки срещу няколко кутии кувейтски цигари
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

So написа:
        Ако някой ми гарантира, че няма да сме в стая до Ирка и Ванката може и да си го отбележа в календара това събитие. Абе много рано стават тези хора, бе! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
        ако дойдете с Йонко ще ви сложа в апартамент на другия край, на комплекса от Ирка и Иван (двата края на комплекса са, на 50 м. един от друг)
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Косьо, Рибара хърка. Дай друга оферта.
          Peugeot 607 2.2 Hdi Premium restile / Peugeot 406 Estate 2.0i 16V / Peugeot 306SL 1.9D / Peugeot 106 1.0 Mi

Коментар

Аз си взимам надуваемият дюшек и ще спя на поляната !
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ейййй,тва пежо не мърда от завойте бе Коста ! Направо яд ма фана,ся требе спортно окачване да слагам,че да те гоня към Ичера ...
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

So написа:
                ми добре, аз не хъркам, къпя се редовно, Мая и тя така .... или ще ви сложа до нашата стая
                Princo написа:
                Ейййй,тва пежо не мърда от завойте бе Коста ! Направо яд ма фана,ся требе спортно окачване да слагам,че да те гоня към Ичера ...
                ооооо, мамин златен на Ичера ще съм с купето, тогава вече бая зор ше видиш, така че мисли за смяна на двигателя, не на окачването....

Коментар

Отбелязвам си датата в календара! Още повече, че като гледам май ще имаш пресен повод за черпене.

Коментар

kosta написа:
                    So написа:
                    ми добре, аз не хъркам, къпя се редовно, Мая и тя така .... или ще ви сложа до нашата стая
                    Princo написа:
                    ооооо, мамин златен на Ичера ще съм с купето, тогава вече бая зор ше видиш, така че мисли за смяна на двигателя, не на окачването....
                    E кви са ся тез работи,аз с Пижо искам се гоня,то купето ясно ...
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

So написа:
                      Отбелязвам си датата в календара! Още повече, че като гледам май ще имаш пресен повод за черпене.
                      дааааа, повод имам личен и ще е чест да почерпя все хубави хора!

Коментар

Сега щом вече сте разконспирирани, виж работи по въпроса италианските автомобили да са повече от френските на срещата, че иначе ще е конфузно. :PА щом има мераклии за старт, може и аз да дойда с ГТИ-то.

Коментар

За веселбата, нашето семейство може да дойде с две пежа.
                          Нещо от фолио

Коментар

Ще ви очакваме с удоволствие! а сега спокойна нощ на всички!

Коментар

Аз мисля да тръгна от тук с камиона, че по пътя май ще трябва да се вадят коли от канавките :D
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                                Абе а аз мое ли да земем да дойдем, а ?
                                Недей бе.
                                So написа:
                                Като ги знам ...... по-скоро като я знам ..... оттърване нема ....
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X