Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    ...и на едно друго място...
    Е ти па ся то тва място нали си е за по-тесен кръг!?!Инъче кмета неможе ни побра в къщурката на два етажа!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ахам - живот и здраве - лятото сме на Милеви скали, кака Ирка да ни води горе на връО.

Коментар

popara801 написа:
        Irka_fihi написа:
        ...и на едно друго място...
        Е ти па ся то тва място нали си е за по-тесен кръг!?!Инъче кмета неможе ни побра в къщурката на два етажа!
        Ми да де, аз затова казвам "едно друго място"! Там ще бъдем само елита! А пък гледката от връо на Милеви ако не я видите, все едно не сте били там! Тъй че...стягайте се! В кръста!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Там ако ида с на Попаров колата Иван да се казвам !!!И никой не ми каза, тва горе на Ичера, хотелски комплекс ли се води ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да.
            Ванга

Коментар

emzo написа:
              И никой не ми каза, тва горе на Ичера, хотелски комплекс ли се води ?
              Да бе, Иване - хотелски комплекс е. Стаите са в едноетажни постройки в битов стил. Механата е пак в така. Всъщност си е ресторант. Какво не ти е ясно?

Коментар

Бе ресторант, жива кръчма си е!
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Бе ресторант, жива кръчма си е!

Коментар

Селски хоремаг, ако трябва да бъда съвсем точна!
                    Ванга

Коментар

emzo написа:
                      Там ако ида с на Попаров колата Иван да се казвам !!!И никой не ми каза, тва горе на Ичера, хотелски комплекс ли се води ?
                      Иване,Иване да та ... кой та хване! Ко не ми аресваш на колата?Даже може и да се остава с нея! Стига са оплаква!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        emzo написа:
                        Ко не ми аресваш на колата?Даже може и да се остава с нея!
                        Ванга

Коментар

Поправка, не колата е проблема.Ти в комбинация с алкхол си проблема Последно ? Хотел или къща за гости ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

По-скоро хотел! Абе ти ко питаш толкоз много? Пресветата дева недокосната не може без условия. Във всяка стая си има баня и тоалетна. Какво те притеснява? Колите ги спирахме пред стаите. Ето обзорна снимка на ресторанта/механата/кръчмата:
                            Прикачени файлове

Коментар

Ето Емо, как изглежда хотелската част Колите са пред самите врати на стаите!
                              Прикачени файлове
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ахам. Най отпред се вижда Живка и нататък се точат мареята на Венци и още коли.

Коментар

Working...
                                X