Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Културно - масови мероприятия да искаш!
    ВидЕх ги на Витоша, беше се подготвила страхотно (лежа цял ден на одеалото) ЗАщото имаше и федербал, и не се сърди, и карти ....
    Irka_fihi написа:
    1. Посещение за обяд на оная, ’убавата кръчма, дет одихме миналия път!
    След пиене до 04.00/ч. ще имаш нужда от това културно-масово мероприятие!
    Irka_fihi написа:
    2. Аз викам да разгледаме и музея, че не успяхме тогава.
    Ние го разгледАхме, ти ’що не ’оди? Немаше кой да спи вместо теб ли?
    Irka_fihi написа:
    3. Лекция по етикет и добри обноски (тая ще е индивидуална , само за теб)!
    Замълчи, замълчи................
    Irka_fihi написа:
    4. Лекция по правоговор, правопис и пунктуация - тук също трябва да присъстваш, а и още един колега от Ст. Загора със Стило!
    Уф аман вече от перфектни в тази област...., ми неграмотен съм ко да прая?
    Irka_fihi написа:
    5. Занимания с настолни игри - табла, шах, "Не се сърди,човече" - този път ще си нося и няма да разчитам на несериозници!
    ти ли се обади точно.........
    Irka_fihi написа:
    6. Пушка няма да носим, щото Наско каза, че ще вземе неговата!
    Вие, ако имахте пушка fihi да те е гръмнал до сега неколко пъти, че един път не ти стига
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Вие, ако имахте пушка fihi да те е гръмнал до сега неколко пъти, че един път не ти стига
      Ай тва много стилно звучи! Ще нося и аз моите ракети за бадминтон.А за посещения има много места в този регион.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Въздушната пушка, Томов, господин Иванов си я спечели на срещата на Цигов чарк, ама като ви нямаше и не знаете - не се обаждайте неподготвен!Поне прегледайте снимковия мат’рял! На Витоша нямах настроение за нищо, а и не съм длъжна винаги да съм на кеф!!!По другите обвинения няма да отговарям без адвокат!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Не отклонявайте темата на чата!Това е чат за бъдещата среща, а не за минали такива!!!Аааа!

Коментар

Деянчо, кака, бъдещите срещи, се уповават на минали такива! Предполагам разбираш, че е неизбежно!!!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

И все пак за настоящата среща може да посетим Жеравна и музея в Котел след което да седнем да хапнем в някоя кръчмичка там.Следобяда спортни и спиртни мероприятия и то времето минало!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Мога да поканя кмета на Котел ако искате, сигурно ще дойде за няколко часа, да сподели някоя ракия с нас.Млад мъж, не е някой с розова риза и сив костюм и ако има някой да се интересува от конен спорт, ще намерят доста общи теми.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

Аз пък мога да поканя един котленски катаджия, да направи една засадка между Градец и Ичера, да изкара някой лев от нередовни фиатаджии, и после да ги изпием заедно (аз и той де).Усещам, че пак ще има "Оооо, тигре, тигре..." Почна пак обратното броене, няма как Остават 63 дни (много бе!)... По 3 лв на ден ако спестявам - ще съберем бюджета за срещата. Това ми е кафето на ден, така че спирам да пия кафе навън! Считано от утре.

Коментар

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Ние пък ще подготвим пусия от гората край пътя , ще ви снимаме и звукозаписваме и след това ще ви носим цигари ( ще пропушиш , де ще ходиш )
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ами Принко-бадминтониста няма ли да вземете? Аз ще си нося футболната топка да цъкаме мачле.

Коментар

///// написа:
                        Ами Принко-бадминтониста няма ли да вземете? Аз ще си нося футболната топка да цъкаме мачле.
                        Бе носи я като ти се носи, ма като знам че ще ударим лактите на масите, и няма да мръднем 3 дена...Колкото на "футболната" среща на Карандила ритахме, толкоз и на Ичера Аз като гледам как върви записването (27 човека без малките деца досега), си мисля, че няма да е зле да проверим за свободни места и в съседния комплекс, "Хаджи Жековите къщи".Не помня колко места имаше в "Дивеците", но да имаме вариант за повечко хора... В сайта им излиза, че местата в Дивеците са около 40.Хаджижековите къщи имат 22 легла и са на 50 м от Дивеците. (комплекса, дето има магазинче за сувенири и гаражи отпред на улицата).Ще се заеме ли "Организаторът"?

Коментар

Принкича се скатава нещо ....
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

///// написа:
                            Принко таз година е абитуриент и март и април има предварителни изпити,което означава време за учене и пари,тъй че за пореден път пропускам !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Абе, сичкото Стара Загора идва заедно с половината Гълъбово... аз тук слушам извинения само. Не се приема, брато - искам те в списъка.

Коментар

Immortal написа:
                                Ще се заеме ли "Организаторът"?
                                Утре ще ги прозвъня и другия комплекс, и ще пиша!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X