Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    fihi написа:
    Ама не казваш, че водата е светена и идеята е да се изгонят всички дяволи, дето бродят в теб!
    ако е била светена добре, ама не го знаех!
    Обикновена вода наляха я от чишмята зад бара. Освен ако не е имало някой поп сред нас да я освети,аз още не съм станал.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Мали, пичове, много готина снимка е странала. Вече я кръстих "Дзяк - Живка през прозореца"
      Прикачени файлове

Коментар

Вярно
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

И понеже много на мезе ме взехте, държа да ви покажа 2та ми маршрута, които моят GPS ме накара да мина :D На отиване моят маршрут е с червенп, а на връщане с лилаво. На отиване маршрута е Нова Загора - Ямбол(изминатото е в червено), на връщане - Сливен - Стара Загора(изминатото е в лилаво).В синьо е маршрута, по който трябваше да мина :D Продавам GPS-а срещу 460 лв. без ДДС
          Прикачени файлове
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Това с червеният маршрут си е чутовен подвиг
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

kosta написа:
              ..., и сам войнът е войн!
              Ние си прикарах не много добре. Весело си беше ,но от стаите не сме въобще доволни.За 80 лева в такава малка стая. Добре че се прибрах весел вечерта а не залитайки ,че щях да събера всички те легла на едно място. Но трябваше да се напия порядъчно че от мой та страна на леглото се падна някакъв дървесен червеи ,че трябваше да почуквам като кълвач по таблата на леглото .Бая се замислех дали да не се върна в заведението пак. Като цяло сме доволни много. Ако има пак такова събира не ,ще гледам да него пропуснем . А дори и да е на същото място.
              Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
              Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

Коментар

В интерес на истината имах нужда от такава почивка и благодаря че ме поканихте на събирането на фирмата. Ичкин ще ти взема навигацията и без да ми даваш 400 лева

Коментар

Working...
                X