Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област
Collapse
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
emzo написа:Интересно, 2 дена само на маса ли ви бяха мероприятията ?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
"а най - отвратителното е когато в 10.40 часа ти се направи бележка че трябва колкото се може по скоро да напуснеш стаята си, за да може тя да бъде изчистена, при положение че навсякъде по света тва нещо става в 12 наобед, а към 10.50 се направи допълнителна силна забележка че видиш ли трябва възможно най скоро да освободиш стаята щото ората чакали.......не коментирам че топла вода нямаше, тва е нещо с което отдавна съм свикнал...... " За сведение в намиращата се на 100м от там къща" Хаджи Жековата къща" беше топло,топла вода бол,чисто и час за изгонване 13.00ч без зор.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Мен пък ми направи много голямо впечатление хубавото настроение, приятната компания, веселите хора, многото едини и пиини и т.н. и т.н.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
krasio_79bs написа:От топлата вода не мога да се оплача.Два пъти се къпах и беше вряла (6 стая).Но отношението на персонала беше отвратително.Няма да ги посещавам вече.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар