Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    Не че съм ходил на тез Дивеците,ама що не ви хареса ? Поне така като гледам от снимките не е зле ...
    Мястото е хубаво, но когато на снимките видиш стаи в който има и вана, широки и арни, а те турят в миндерче дето по всичко си личи че на предната вечер е спал някой от персонала, и на когото мръсните одеала, фанели и миризливи чорапи дремят в шкаф в който по принцип посетителя трябва да си сложи своите неща, под леглото дремят джапанки със съмнителна миризма, сутринта се събужда човек а стаята мирише на леш, щото през ноща като си ставал да чуркаш си стъпкал две копулиращи се миризливки(така си обясних действията им по симетрично размазаната им форма) който са пръснали телесните си сокове по пода, а някво бабе шумно заизтръсква някакви прани покривки за маса, и ги запростира пред стаята ти......ми тва е някси смущаващо деба......а най - отвратителното е когато в 10.40 часа ти се направи бележка че трябва колкото се може по скоро да напуснеш стаята си, за да може тя да бъде изчистена, при положение че навсякъде по света тва нещо става в 12 наобед, а към 10.50 се направи допълнителна силна забележка че видиш ли трябва възможно най скоро да освободиш стаята щото ората чакали.......не коментирам че топла вода нямаше, тва е нещо с което отдавна съм свикнал......Затва от близо 4 години отсвирих почивките и летните отдихи по всякакви български хотели, хижи, курорти и каквото и да е там, като изобщо не ми пука че наливам пари в турския, гръцкия или испански туризъм......когато нашите почивкопредлагащи мърсоли се научат че съществува на първо място доболния клиент, а не първо печалбата, второ - възможно най - голямата печалба, трето - възможно най - малкото разходи направени за тая печалба, и чак на 5-6то място да фигурира клиента, дотогава мога с чиста съвест да им пожелая да ходят на майната си.......Ако не беше мястото, разходката и компанията с която прекарах добре, можеше да се каже че тва е най - изхабения ми уикенд от началото на годината.....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

emzo написа:
      Интересно, 2 дена само на маса ли ви бяха мероприятията ?
      Някои ходиха до Водопад Синия вир край Медвен:
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
        emzo написа:
        Интересно, 2 дена само на маса ли ви бяха мероприятията ?
        Някои ходиха до Водопад Синия вир край Медвен:
        Пък други ходиха, ама стигнаха до една кал и се върнаха... а като гледам снимката, определено си е заслужавало да прегазим калта...ама бяхме и с малки деца...

Коментар

ето и резултатите от срещата
          Прикачени файлове
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

"а най - отвратителното е когато в 10.40 часа ти се направи бележка че трябва колкото се може по скоро да напуснеш стаята си, за да може тя да бъде изчистена, при положение че навсякъде по света тва нещо става в 12 наобед, а към 10.50 се направи допълнителна силна забележка че видиш ли трябва възможно най скоро да освободиш стаята щото ората чакали.......не коментирам че топла вода нямаше, тва е нещо с което отдавна съм свикнал...... " За сведение в намиращата се на 100м от там къща" Хаджи Жековата къща" беше топло,топла вода бол,чисто и час за изгонване 13.00ч без зор.
            Прикачени файлове
            Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

@Brevetti: Ах тиии, не стига че колата ти по-хубава, ами и хотелът ти по-хубав...

Коментар

в Хаджижековата къща не беше топло, а горещо!!!
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

От топлата вода не мога да се оплача.Два пъти се къпах и беше вряла (6 стая).Но отношението на персонала беше отвратително.Няма да ги посещавам вече.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Мен пък ми направи много голямо впечатление хубавото настроение, приятната компания, веселите хора, многото едини и пиини и т.н. и т.н.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

..., и сам войнът е войн!
                      Прикачени файлове
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

krasio_79bs написа:
                        От топлата вода не мога да се оплача.Два пъти се къпах и беше вряла (6 стая).Но отношението на персонала беше отвратително.Няма да ги посещавам вече.
                        Искаш да кажеш - отношението на част от персонала...Щото една друга част от персонала беше много любезна, много усмихната и даже се снима с мен. Снимката съм я скрил.

Коментар

ето го и батман, дойде да ни види, макар да е изминал хиляди километри, с навигацията си.
                          Прикачени файлове

Коментар

Аааааааа т’ва е моя идол вече !
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

kosta написа:
                              ето го и батман, дойде да ни види, макар да е изминал хиляди километри, с навигацията си.
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

" в Хаджижековата къща не беше топло, а горещо!!!" Аз се бях изпотил предварително и ми беше добре
                                Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Working...
                                X