коко69 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област
Collapse
X
-
И ние се прибрахме сега! Купона беше невероятен!Вие всички много добре знаете какво означава за мен, че бяхте там! Благодаря е малко да ви кажа! Чест беше, за мен да бъда сред вас ! Отнася се всички, без значение клубната им принадлежност!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Immortal написа:Ама има мерак да се учи, ...
Коментар
-
Вас двамата горе не искам да ви коментирам, защото освен, че съм самороден уникален танцувален талант, GPS-а ми гоуем пичш. Обаче гаврата на Коста с автомобилът ми по магистралата, не мога да я преглътна :DП.С. : Не очаквах някой да ме изненада с ракия ... рядко се случва, пък камо ли от изтока Евала, КрасиFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Immortal написа:Ти ако си дърво, Ichkin е цяла гора Ама има мерак да се учи, ще стане човек от него Макар че още се катери по дърветата, както може да се види по снимкитепървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
mitenceto89 написа:Immortal написа:Ама има мерак да се учи, ...
Коментар
-
Ichkin написа:Вас двамата горе не искам да ви коментирам, защото освен, че съм самороден уникален танцувален талант, GPS-а ми гоуем пичш. Обаче гаврата на Коста с автомобилът ми по магистралата, не мога да я преглътна :DП.С. : Не очаквах някой да ме изненада с ракия ... рядко се случва, пък камо ли от изтока Евала, Краси
Коментар
-
Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област
Ей , да пишете Изтока с главна буква . Тука се ражда нацията .Забелязвам две особености в поведението на колегата Ичкин 1. Когато е трезвен се катери по дърветата .2. Когато е употребил ракийца , покорява гредореда .P.S. Съжалявам , че не останах - можех да му понаведа малко гредите , увисвайки на тях с моето туловищеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар