Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коко69 написа:
    Brevetti написа:
    Екстра беше мероприятието! Благодарение на "фирма" ФИАТ и нейния шеф (да се благослови името му). :D
    И аз благодаря на фирма ФИАТ за доброто настроение. :D Неми стигна метана. За 4 км до Бургас , минах 220 тоз път.
    Много настъпваш по магистралата, затова
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Много настъпваш по магистралата, затова [/quote]Ами ти водеше .
      Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
      Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

Коментар

И ние се прибрахме сега! Купона беше невероятен!Вие всички много добре знаете какво означава за мен, че бяхте там! Благодаря е малко да ви кажа! Чест беше, за мен да бъда сред вас ! Отнася се всички, без значение клубната им принадлежност!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

малии кво съм дърво в тази област
          Прикачени файлове
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Ти ако си дърво, Ichkin е цяла гора Ама има мерак да се учи, ще стане човек от него Макар че още се катери по дърветата, както може да се види по снимките

Коментар

Immortal написа:
              Ама има мерак да се учи, ...
              Абе мераклия си е тойАма ти може да го питаш за преки пътища. Уникална навигация има, ей.Сливен-Ст.Загора = 120км. (около 2ч.) + 2 носача + крива джанта.А който пътува София-Ямбол да знае, че има и по пряк път. След Н.Загора по черния път се стига по-бързо, а и трафик няма, пък и винетка не ти трябва.ПП: Ако някой има излишна навигация (като на Илиян) да ми пише ЛС - КУПУВАМ я без значение колко струва :D

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Вас двамата горе не искам да ви коментирам, защото освен, че съм самороден уникален танцувален талант, GPS-а ми гоуем пичш. Обаче гаврата на Коста с автомобилът ми по магистралата, не мога да я преглътна :DП.С. : Не очаквах някой да ме изненада с ракия ... рядко се случва, пък камо ли от изтока Евала, Краси
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Immortal написа:
                  Ти ако си дърво, Ichkin е цяла гора Ама има мерак да се учи, ще стане човек от него Макар че още се катери по дърветата, както може да се види по снимките
                  Е значи не съм сам.Но след няколко ракии може и аз да съм пластичен.

Коментар

Е всички имахме маймунски изблици от време на време.Все пак алкохола не прощава на никого. Много хубаво си прекарахме.Иска ми се още да съм там,а не тук в Стара Загора.Релаксирахме добре.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

mitenceto89 написа:
                      Immortal написа:
                      Ама има мерак да се учи, ...
                      Абе мераклия си е тойАма ти може да го питаш за преки пътища. Уникална навигация има, ей.Сливен-Ст.Загора = 120км. (около 2ч.) + 2 носача + крива джанта.А който пътува София-Ямбол да знае, че има и по пряк път. След Н.Загора по черния път се стига по-бързо, а и трафик няма, пък и винетка не ти трябва.ПП: Ако някой има излишна навигация (като на Илиян) да ми пише ЛС - КУПУВАМ я без значение колко струва :D
                      Аааааа,не така с лошо де .Чекай да му пратя нова карта и ще видиш що е туй навигация. :D
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ichkin написа:
                        Вас двамата горе не искам да ви коментирам, защото освен, че съм самороден уникален танцувален талант, GPS-а ми гоуем пичш. Обаче гаврата на Коста с автомобилът ми по магистралата, не мога да я преглътна :DП.С. : Не очаквах някой да ме изненада с ракия ... рядко се случва, пък камо ли от изтока Евала, Краси
                        Май бая те изненада тая ракия.Не бъди толкова скептичен към изтока.У Канобатския край се правят едни от най-добрите ракии. Токова са убави ,че чак те избива на разходка по гредореда.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област

Ей , да пишете Изтока с главна буква . Тука се ражда нацията .Забелязвам две особености в поведението на колегата Ичкин 1. Когато е трезвен се катери по дърветата .2. Когато е употребил ракийца , покорява гредореда .P.S. Съжалявам , че не останах - можех да му понаведа малко гредите , увисвайки на тях с моето туловище
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Интересно, 2 дена само на маса ли ви бяха мероприятията ?
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              накои бяхме около люлките и пързалките с чаветата п.п. мен ме няма около масите по снимките...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

emzo написа:
                                Не само.Ама това е друга тема на разговор.

Коментар

Working...
                                X