Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така, и аз като пия вино, ко?Трябва да си поръчам 50гр. вино от тяхното и после да минавам на моето или да поръчам 50гр. ракия или водка и после да минавам на вино? Егати тъпнята!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Идеално, цените са перфектни.Пак ли пукница се очертава Отоплението как е бе Коста ?Да не да е горещо като на Буката ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Irka_fihi написа:
        Така, и аз като пия вино, ко?Трябва да си поръчам 50гр. вино от тяхното и после да минавам на моето или да поръчам 50гр. ракия или водка и после да минавам на вино? Егати тъпнята!
        Ирка,що не вземеш да се обадиш на управителката?Ще имаш поле за изясняване на всичко което те притеснява или не.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

отоплението, топла вода, баня, тоалетна, чисти стаи, както и всичко останало, което касае един хотелски комплекс е на нужното ниво, а за тези пари перфектно! Предлагам, за да не е само пиянски празници, за събота тези, които са по-запознати с района да изготвят някакъв план за разходка и развлечение през деня! Да видим забелижителности, или някви игри там да организираме някъде нещо интересно, пък и децата да се забавляват!
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Irka_fihi написа:
            Е не мой се коси де!Ще ти изпием ракията промоционално за твое здраве и после си пий от винцето!
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ами, да се запишем пак тогава - ние сме за две нощувки! И, ако е възможно, предпочитам стая с голямо легло и фъстъка да спи между нас, че миналият път, май не й беше много удобно на разтегателния фотьойл и се изсипа веднъж-дваж...Относно, забавленията и игрите, аз ще нося въздушна пушка с около 200 сачми и ще разпечатам мишени
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ние пък си искаме старата стая , най-близката до кръчмата, че пак ще има търчане през нощта с тия деца!Миналата година младоженците Сутрови ни бяха комшии, в съседната стая.
                Ванга

Коментар

kosta написа:
                  ВАЖНО Моля прочетете внимателно!1. Нощувка + закуска - 20.00 лв. (не може без закуска и по-евтино).2. Деца до 3 год. - безплатно (спят при родителите си).3. Деца над 3 год. на отделно легно (разтегателен футьол) - 12.00 лв.4. Можем да си внесем алкохол, ако преди това си поръчаме по 50 гр. от тях (ракия, водка, уиски и т.н.).5. До 01 - 03.03.2011 г. трябва да им кажа колко човека ще са за две нощувки и колко ще са за 1 нощувка.6. До 11.03.2011 г. трябва да преведа капаро 50% от сумата.
                  Коста, предлагам ти това да го сложиш и в другата тема в първия ти пост, че да стои най-отгоре. Тука ще потъне някъде по страниците между коментарите. :D :D :D
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

не ми се чете всичко изписано коя дата решихте да е полседно?
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Сигурно тази с най-много гласове в анкетата
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и аз как да разбера коя е с повече гласове остроумни ми колега
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ДОкато ти обясня .... по-добре да ти кажа .....виж темата за записването
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                            не ми се чете всичко изписано коя дата решихте да е полседно?
                            25-27.03.2011
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Коста ще прави курбан, че е оцелял след Буката!
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Коста ще прави курбан, че е оцелял след Буката!
                                Май fihi требва да прави курбан, че оцеля? аз ще правя, ако оцелея до срещата март месец!

Коментар

Working...
                                X