Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В отбора съм! Аз и Живето двамата!

Коментар

И аз гласувах за 25-27.03.2011г.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

а аз ще кажа че по принцип съм "ЗА" само че дотогава много време има и зависи как се падам да съм на работа ама както и да се падам поне за малко можем да се видим така че съм "ЗА"
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

За дата няма да гласувам - както се падне - все ми е тая! Баси - половин година без форумска среща!

Коментар

///// написа:
            За дата няма да гласувам - както се падне - все ми е тая! Баси - половин година без форумска среща!
            и аз не съм гласувал за дата просто ще дебна и ще гледам да съм там
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
              ///// написа:
              и аз не съм гласувал за дата просто ще дебна и ще гледам да съм там
              И аз!
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

От друга страна се чудя що не е февруари месец!

Коментар

///// написа:
                  От друга страна се чудя що не е февруари месец!
                  по ред причини!
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хубу де - когато се реши - паля и тръгвам!
                    Прикачени файлове

Коментар

Е па само ти имаш снимки от тогава айде да представим бат Коце в добра светлина:
                      Прикачени файлове
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И аз съм за

Коментар

Я сега едно бързо междинно преброяване (според познанията ми и малко помощ от приятел) fihi + Irka_fihi = 2 (+ 2 деца)Popara801 + Sandra = 2Krasio_79bs + Милена = 2Emzo = 1z_sutrov + Диляна = 2 la squadra azzurra + Катя = 2 (+ 1 дете)Vesmil + Милена = 2V.Vencislavov = 1Stefanaki + 1 (момата не знам как се казва ) = 2 ///// = 1Sharpradi = 1Vaskoni_1980 = 1en4ev07 = 1zigi = 1Общо към момента желаещи 23 + 4 деца има основание за започване на организацията, но ще изчакаме времето на анкетата, за да сме по конкретни в бройката!
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Почти сигурно, със съвсем малка условност добавете Malone + Първолета.Ако ще има непълнолетни девойки с атрактивен външен вид, може и още един член на семейството да дойде.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                              Почти сигурно, със съвсем малка условност добавете Malone + Първолета.Ако ще има непълнолетни девойки с атрактивен външен вид, може и още един член на семейството да дойде.
                              ще има разбира се! fihi + Irka_fihi = 2 (+ 2 деца)Popara801 + Sandra = 2Krasio_79bs + Милена = 2Emzo = 1z_sutrov + Диляна = 2 la squadra azzurra + Катя = 2 (+ 1 дете)Vesmil + Милена = 2V.Vencislavov = 1Stefanaki + 1 (момата не знам как се казва ) = 2 Mr. Green///// = 1Sharpradi = 1Vaskoni_1980 = 1en4ev07 = 1zigi = 1 Malone + Първолета = 2общо 25 към момента

Коментар

kosta написа:
                                Я сега едно бързо междинно преброяване (според познанията ми и малко помощ от приятел) fihi + Irka_fihi = 2 (+ 2 деца)Popara801 + Sandra = 2Krasio_79bs + Милена = 2Emzo = 1z_sutrov + 1 (момата не знам как се казва ) = 2 - Дилянаla squadra azzurra + Катя = 2 (+ 1 дете)Vesmil + Милена = 2V.Vencislavov = 1Stefanaki + 1 (момата не знам как се казва ) = 2 - Елена///// = 1Sharpradi = 1Vaskoni_1980 = 1- може да дойде с Петя!en4ev07 = 1zigi = 1Общо към момента желаещи 23 + 4 деца има основание за започване на организацията, но ще изчакаме времето на анкетата, за да сме по конкретни в бройката!
                                Въведи си корекциите!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X