Аз съм сигурен. Студента не е проблем да те взема.Заведението е край цурка,или туризма,пътя към стария плаж,от околовръстното към плажа вдясно.Едно дървено.Много приятна бирария е. ,а щях да забравя 0898 52 94 73 Георги,ако решиш обади се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Важно за всички от Бургас-СРЕЩА
Collapse
X
-
kiler_4o написа:Между другото, реших да попитам, някой има ли нещо против да дойда (защото съм на 16...), надявам се, че не, но ако има против - ще уважа мнението им и няма да дойда (дори да е 1 човек ...)... До колкото разбрах, баща ми е съгласен да ми докара cinquecento-то ако идвам ...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Здравейте колеги, вероятно ще пропусна срещата утре , тъйкато колата ми е на лечение.... Проблеми (сериозни) с двигателя Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Надявам се, че следващата среща ще съм на линия.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Среща-Бургас
Korun написа:Здравейте колеги, вероятно ще пропусна срещата утре , тъйкато колата ми е на лечение.... Проблеми (сериозни) с двигателя Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Надявам се, че следващата среща ще съм на линия.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Много съжалявам, че днес не дойдох бях в другия край на комплекса и както си карах колелото и тръгнах към къщи ме подгони едно куче ... За да му избягам трябваше с около 30 км/ч да премина през един бордюр ... С предната гума скочих, но със задната ;(((( Пръсна се ... после бутах колелото до вкъщи ... ГАДНИ БЕЗДОМНИ КУЧЕТА !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар