Здравейте всички от Бургас и околията.Мисля че е време да си организираме една среща както подобава за град като Бургас.Какво ще кажете за следващата неделя?При добро желание нека всички серозни да пишат и да не стане така че само аз и колегата NPD да отидем.С нетърпение очаквам отговорите ви.Драго-0885543382P.S.Мисля че на капаните на плажа ще е добре-има голям паркинг и добра наливна бира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Важно за всички от Бургас-СРЕЩА
Collapse
X
-
Съжалявам, но сигурно няма да мога да дойда, защото пак съм по сервизи уикенда. Ще ходя да проверят дали е спаднало нивото на фреона, защото тази седмица заредих. Колата яко се е спънала, незнам от бензин ли е или от какво... ще ходя и инжектора да чистят. Отделно десния носач се е разтропал яко и вече половин година отлагам смяната му, а още се чудя дали да купувам нов или да наковат носача в металснаб в комлука. Така, че съм подFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Re: 28.05.06(неделя)
enforcer написа:Значи на 28.05.06 предлагам да бъде в 19.00часа на капаните или на лукойл-трапезица.Просто за друго място с паркинг не се сещам в момента.Ако някой се сети за друго място да пише.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар