Явно срещите са от 16,00 часа ... поне аз с такова впечатление останах?!И браво, срещата добре се получи според мен. Дано и другата седмица времето и настроението са с нас
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
не знам аз минах към 4.20 и стоях до 5.30 и честно казано никои не заварих там.паркинга на стадион Пловдив говорим ,нали?наистина времето беше върха.може би друг път т.к. съм от Смолян.поздрави
не знам аз минах към 4.20 и стоях до 5.30 и честно казано никои не заварих там.паркинга на стадион Пловдив говорим ,нали?наистина времето беше върха.може би друг път т.к. съм от Смолян.поздрави
със сигурност имаше хора не си ги видял защото се събираме с Алфистите на едно място
Паркинга от към линиите колега.Бензол, не те видях, а седях до към 5 и нещо.
олеее аз съвсем се отплеснах аз бях миналата седмица тая бях 3 целодневки на работа и съм забравил за времето ама иначе си се събираме с Алфа форума,че от към фиати е доста зле
Живи и здрави тази седмица ще мина да се запозная с колегите, хем да разкарам малко купето. Както разбирам Фиати-те имат нужда от подкрепа в редиците. :D
Абе пичове, аз преди 2 седмици минах от там уж да видя някой от вас да се запознаем, ама то заварих сумати Алфи и нито един Фиат. Апък и нещо не съм от най-контактните личности и тъй като не се познавам с никой просто минах и си заминах Някой може ли да даде някав фейсбук или нещо скайп та да се запознаем поне на хартия апък после вече фейс то фейс
Коментар