Аз ремонтирам у нас, а и Мара влиза в бокса за боя тия дни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Tqnkata написа:Airfan написа:dobrujanetza написа:Airfan написа:Аз ремонтирам у нас, а и Мара влиза в бокса за боя тия дни.
Коментар
-
ChosenOne написа:Мисля да направя подобен финт ... какво написа в обясненията за каското натрупване на драскотини ли ?
Коментар
-
Да бе именно и аз така .... еми догодина като ми изтича тя моита дилърка е много пекана ше измисли нещо, се пак да си върна нещо от тия 200 лева че да чукна на дърво тая година нямам сериозно ексцесия .... макар че то зимата тепърва идва ...пп Нека снеговалеж започне сега .... вече със зимни гумиBravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
То Тянка мойто беше филм ... почнах да си търся джанти(метални) с гуми от форума ... първо си харесах едни та втори накрая се спрях на едни и пича ми ги прати ама се оказаха жив таш.к много грайфер ама изпекан до пластмаса и се набутах 36 лв за да мога да ги видя от Еконта ... и ми писна и отидох до гумаджията в Тракия (до детмага) аз от там си бях взел летните много яки (Пирели P 5000 ) и отидох и ми намери зимни ама си взех само 2 отпред Kумхо (6 и нещо мм грайфер) с мотажа и баланса 75 лв отзад оставих летните защото те се водят някви рейн експерт за дъжд и влага ... Ще си карам с летите джанти и на пролет ше ги оправям като си връщам летните гуми върху тях ...Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар