ми кажи кога ша ядеш пак и ша доида,да изядем по 1 баница (аз там живея)
аз случайно отидох там...едни приятели ми казаха , че там били най-добрите закуски в цял Пловдив...иначе да с удоволствие ще пиша пак като ходя нататака
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
ми кажи кога ша ядеш пак и ша доида,да изядем по 1 баница (аз там живея)
аз случайно отидох там...едни приятели ми казаха , че там били най-добрите закуски в цял Пловдив...иначе да с удоволствие ще пиша пак като ходя нататака
Утре смята ли да ходи някой на срещата аз ще намина да видя и аз що е то "форум среща" :D . Малко ще ми е шуто и неловко щото никой няма да познавам, а и от около 3 месеца съм регнат тук, но такова е :D .
спокойно бе и аз не познавам никой давай да ходим заедно
E, запознахме се. Добра среща се получи, въпреки ,че едно Асеновградско Стило пита, а не дойде. Колега, винаги има първи път- във всеки един смисъл Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
много са срамежливи значи тия момчета....
Аз по принцип всяка седмица ходя към Старозагорска област че карам стока и се връщам на деня но този път решихме с баща ми да останем на гости на братовчедите там и затова не успях да дойда сори че така подведох . Като ходя сам се връщам още събота но.. така се случи. Тази седмица един покрив ще подсилим, че тече и ако съм неделя тук ще гледам да дойда понеже ми е интересно
ние със ЖТД рейсър смятаме да наминем... :DСтава дума за 18:00h нали така...?
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар