Колеги къде провеждате срещите и в колко часа понеже ми се иска да почна и аз да ходя на тях. Миналите години все се каня каня да ходя на Лада срещите и така и не отидох :D
Неделя от 18.00 ч. до тенискортовете на Гребната База. пс- Що не пишете за ядене и пиене, ами само за гонки бре?
Утре смята ли да ходи някой на срещата аз ще намина да видя и аз що е то "форум среща" :D . Малко ще ми е шуто и неловко щото никой няма да познавам, а и от около 3 месеца съм регнат тук, но такова е :D .
Утре смята ли да ходи някой на срещата аз ще намина да видя и аз що е то "форум среща" :D . Малко ще ми е шуто и неловко щото никой няма да познавам, а и от около 3 месеца съм регнат тук, но такова е :D .
спокойно бе и аз не познавам никой давай да ходим заедно
E, запознахме се. Добра среща се получи, въпреки ,че едно Асеновградско Стило пита, а не дойде. Колега, винаги има първи път- във всеки един смисъл Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
E, запознахме се. Добра среща се получи, въпреки ,че едно Асеновградско Стило пита, а не дойде. Колега, винаги има първи път- във всеки един смисъл Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Я да си признай кой беше тоя колега с онва лаченото Браво,дето тъпчеше банички в Кичука -Димитър Талев п.п. аз съм с чупеното браво дето израмжа от уличката
По принцип аз редовно там ям ... но мойто браво не е лачено пък и непомня последните пъти някой да е ръмжал .... иначе снощи видях на бул Вапцаров матов бравок ????
еми 1- не те познавам 2 - ти главно вечеряше! к’во да те притеснявам :D3 - бая народ бяхте ...и си викам, чаий по-добре да му дам газ Бравото ти е страхотно -Респект
еми 1- не те познавам 2 - ти главно вечеряше! к’во да те притеснявам :D3 - бая народ бяхте ...и си викам, чаий по-добре да му дам газ Бравото ти е страхотно -Респект
Коментар