Колеги някой скоро да е минавал стара планина в посока Варна ... чудя се кой проход да хвана ... ?
Шипка и Хаинбоаз са в най-добро състояние, но разстоянието става малко по-дълго. Аз наскоро минах през Айтос - Провадия - горе долу бива, но има 1-2 участъка като на вълнички и с малко дупки.
И аз от това което чувам и чета ... като комплекс от разстояния,трафик и състояние на пътя излиза да избера Айтос-Провадия ...
Става. Миналата неделя минах оттам. Не е в идеалмо състояние, имаше и парчета изрязан асфалт, подготвен за кръпки. Не минават и много камиони. Другия вариант е през Обзорския проход- перфектен асфалт, но не се знае колко е натовар сега трфика там. През Обзор се удължава маршрута с 20 км. Това са двата най-кратки маршрута до Варна. За Ришкия проход забрави- там е като след бомбардировка.
няма ли интрига брат нестава раотата трябва и кинти да се вартят 1.6 от каде мислиш че съм спестил да е взема
събрал си пари от дръпки с ХГТ-то за да си купиш 1.6 ли? Или аз не съм разбрал правилно?
знам зеучи налудничево но р така
ако е така е похвално....А къде ходиш та се дърпаш?
Пищигово ако си го чул някъде, там се събираме към 250-350 автомобила всяка неделя и от там има рибки много даже, където подценяват колата и го духат честно казано
Коментар