Zik написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Airfan написа:Zik написа:Колеги извинявам се предварително но кажете на човек като мен който не е влизал от година в колко часа е срещата и кой ден е.... предполагам мястото е същото...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:Airfan написа:Zik написа:Колеги извинявам се предварително но кажете на човек като мен който не е влизал от година в колко часа е срещата и кой ден е.... предполагам мястото е същото...
Коментар
-
Airfan написа:Tqnkata написа:Airfan написа:Zik написа:Колеги извинявам се предварително но кажете на човек като мен който не е влизал от година в колко часа е срещата и кой ден е.... предполагам мястото е същото...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Airfan написа:sUkI написа:Airfan написа:Имате ли представа къде в Пловдив мога да ида на валяци, за да си изтествам спирачките и където могат да ми дадат разпечатка с резултатите?
Коментар
-
Airfan написа:staik написа:Може ли хора , които не карат Фиат да ползват тези карти ? Ако да, Жоре пиши ми да се разберем нещо.Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
колеги нека подкрепим протеста за високите цени на горивата нека който има възможност в неделя да се отзове http://www.bulforums.com/bgprotest_2...ic.php?f=2&t=9 тук е описана ситуацията в Пловдив как ще вървят нещата колкото повече толкова повече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар