Да, трябва да разберем къде точно ще е, те прекаляват с тези горива 2,54 Нафта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Racer GT написа:Колеги какво мислите за организирането на протест срещу поскъпването на цените на горивата?В пловдив щяло да е на 10 март.. някои да знае нещо повече?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
който иска ето я групата... http://www.facebook.com/home.php?sk=group_173206169391766&ap=1#!/event.php?eid=155126524543511Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Airfan написа:Racer GT написа:Колеги какво мислите за организирането на протест срещу поскъпването на цените на горивата?В пловдив щяло да е на 10 март.. някои да знае нещо повече?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Airfan написа:Racer GT написа:Колеги какво мислите за организирането на протест срещу поскъпването на цените на горивата?В пловдив щяло да е на 10 март.. някои да знае нещо повече?
Коментар
-
Относно Протеста...Пичове незнам дали въобще някой ще ви обърне внимание...Нека някой да се обади на БТВ или НОВА и да ви снимат да влезнете в вечерните новини и така поне ще има някаква тежест, но за целта наистина трябва да са мнооого коли...а...от малкото пъти които съм идвал на срещите съм забелязал, че организацията ви "куца"
Коментар
-
bgtosho написа:Относно Протеста...Пичове незнам дали въобще някой ще ви обърне внимание...Нека някой да се обади на БТВ или НОВА и да ви снимат да влезнете в вечерните новини и така поне ще има някаква тежест, но за целта наистина трябва да са мнооого коли...а...от малкото пъти които съм идвал на срещите съм забелязал, че организацията ви "куца"FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар