Да бях се наджаскал със весели хапченца! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Добре айде ще издам тайната ..... да не е карате вече .... Развих два болта от нафтовата помпа и между тях сложих едно най-обикновено кранче и си го отвивам и почва да тече повече нафта и съм свързал курбината към маслената помпа в картера и така се смазва по-добре и разбирасе се развърта повече ... като има повече мЪзгЪ става работата!
и аз тва си мислих , че си направил ама ме беше срам да си кажа..
Да бях се наджаскал със весели хапченца! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Добре айде ще издам тайната ..... да не е карате вече .... Развих два болта от нафтовата помпа и между тях сложих едно най-обикновено кранче и си го отвивам и почва да тече повече нафта и съм свързал курбината към маслената помпа в картера и така се смазва по-добре и разбирасе се развърта повече ... като има повече мЪзгЪ става работата!
Искам и аз такова кранче за моето Стило пък ако може да е фносно и хиталианско, ша си го монтирам между първи и втори цилиндръ да вдигна малко ниските обороти
Сега на Иван мет мо капи от сърцето като говорим така за Стилото, както за моето браво едно време еми явно си върви дори и че е на 800,000км.
Тишо тръгваш нещо с рогата напред ми се струва ... ?Айде щом си вадим "мръсните ризи" ..... днес като те видях до магазина .... кво имаше под капака .... ? Нова турбина и нови изпускателни колектори и Blow off ...... ....... ...., а ти кво каза малко по-горе ... ? Че ти е около 170 коня ... мрън мрън дрън дрън ..... не ти надувала ... айде айде ..... после що е толкова навит пари да слага .... !?КОЙ ЛЪЖЕ СЕГА ХОРАТА .... А???
амииии бъркаш сааааа.... Колеги важно е мохабета да става,другото са празни приказки...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Искам и аз такова кранче за моето Стило пък ако може да е фносно и хиталианско, ша си го монтирам между първи и втори цилиндръ да вдигна малко ниските обороти
Мога да ти кажа от къде да си го вземеш!Влизаш в магазин за 1 лев и питаш за кранче за бъчви, ама ще търсиш да са отлижали в нафта само от такива става!От кисело зеле съм пробвал ама не върви толкова , колкото от нафта!
Разбрахме че в плд има много барзи нафти сложете и мен в някои клас мапната ремапната чипосани ала бала.Караите си черупките и не се састезаваите с тея коли че не се знае от каде ще ти се покаже някое бутало ако искате от утре с шеините на някое тепе да ви видя тогава ........
тишо ли си тошо ли си незнамама заставай на чертатанай уй не са обади едно кръгче да ми завъртиш..иначе има 25 коня които са на дино само от една генерацияна едно гтв,,,,
тишо ли си тошо ли си незнамама заставай на чертатанай уй не са обади едно кръгче да ми завъртиш..иначе има 25 коня които са на дино само от една генерацияна едно гтв,,,,
Кво да те повозя ти повози ли ме ве. На теб един старт ти трябва и ще ти се счупи колата.И не съм казал че генерация не вдига коне а че една тръба не вдига коне
ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар