Аз пропускам на бач съм ... иначе ти Тянка оправи ли се ве ... ? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Ми Тянка кво да ти кажа по миналия петък бях на Маркус Шулц в Ялта тоя петък е Гарет Емери там (моя любим) ама аз пропускам иначе в календара има две яки дати и те даже са в Пловдив...9ти декември Веско Тасев най-добрия български trance dj за мен ,ще е пак в Плазма (миналия път беше вход свободен и бяхме 7-8 човека само приятели и ни разцепи) ... и после 17ти в Алкохол едни други dj-та....Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
ChosenOne написа:Ми Тянка кво да ти кажа по миналия петък бях на Маркус Шулц в Ялта тоя петък е Гарет Емери там (моя любим) ама аз пропускам иначе в календара има две яки дати и те даже са в Пловдив...9ти декември Веско Тасев най-добрия български trance dj за мен ,ще е пак в Плазма (миналия път беше вход свободен и бяхме 7-8 човека само приятели и ни разцепи) ... и после 17ти в Алкохол едни други dj-та....FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:ChosenOne написа:Не на мач а на бач (бачкане ) :DFiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
Колеги както само Тянката знае си взех фарове от Мареа и направо довършиха картинката с ксенона обаче незнам откъде да взема ток за габаритите. Идеята ми е да не включвам фабричните лунички във фара а да си ползвам за габарити дневните LED светлити доло на бронята.Ако някой знае нека да сподели.Ако питате как всети сега ксенона отговора е: определено по равномерно и наситено като се усеща и че имам дълги светлини , сега никой неиска да ми е насреща когато светна с дългите и е рай да карам с ксенон дори в леко мъгливо време както е сега в Асеновград.Утре ако има желаещи за срещичка аз ще съм на точното място в 16:00!Прикачени файловеwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар